Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
tüm projeler satıldı - Sayfa 6

tüm projeler satıldı

Başlatan oktaygedikli, 30 Aralık 2011, 19:32:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gültekin77

Karakter alışverişte ortaya çıkar.

suskun

allah kolaylık versin aksilik çıkmadan ilerlesin inşallah  :tamamdir
H.G WORKS

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

oktaygedikli

Alıntı yapılan: suskun81 - 30 Ocak 2012, 21:45:32
allah kolaylık versin aksilik çıkmadan ilerlesin inşallah  :tamamdir

;) sağol kardeşim  :saygılar

oktaygedikli

Alıntı yapılan: nizam - 31 Ocak 2012, 09:53:06
o sunroof u hiç takma hocam arabaya ziyan olur

niye kardeşim  :(  imzamdaki 1 nolu mavi mk2  aracımada koymustum aynısını gayet memnundum  ::)

nizam

Alıntı yapılan: oktaygedikli - 31 Ocak 2012, 13:35:33
niye kardeşim  :(  imzamdaki 1 nolu mavi mk2  aracımada koymustum aynısını gayet memnundum  ::)

kişisel olabilir abi ama minübüs gibi açılması hiç içime sinmiyor varsa imkanın sunrooflu bir mk1 tavanını tak gitsin hayati bir parça sonuçta konfor ürünü çakma olmasın adamı arabadan soldurur :)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

oktaygedikli

Alıntı yapılan: nizam - 31 Ocak 2012, 14:05:19
kişisel olabilir abi ama minübüs gibi açılması hiç içime sinmiyor varsa imkanın sunrooflu bir mk1 tavanını tak gitsin hayati bir parça sonuçta konfor ürünü çakma olmasın adamı arabadan soldurur :)

yorum ve bilgi  için  sagol kardeşim dediğin gibi ufak seyler insanı gercekten aractan sogutuyor fakat daha önce yaptıgım bir işlem oldugu için renkler ve zevkler meselesi gibi hosuma gitmişti o yüzden şimdilik bence sorun yok

oktaygedikli

GTİ lip karlıgımda bugun geldi bu ürün için de ALPER SERBEST kardeşime tekkür ediyorum.  :saygılar

STAK67

alper serbest :D hayırlı olsun abi güle güle kullan

oktaygedikli

Far kaşımda bugun geldi bu ürün içinde Kingpin Onur alp kardeşime teşekkür ediyorum kargoda biraz hasar gördü ürün fakat biraz işlem ve ugras sonucu halledicez artık.

oktaygedikli

Alıntı yapılan: STAK67 - 31 Ocak 2012, 19:46:55
alper serbest :D hayırlı olsun abi güle güle kullan

kardeşim kusura bakma  asıl sana teşekkür ederim senin sayende  irtibata gectim  :sevgi:  :saygılar

STAK67

Alıntı yapılan: oktaygedikli - 31 Ocak 2012, 19:53:14
kardeşim kusura bakma  asıl sana teşekkür ederim senin sayende  irtibata gectim  :sevgi:  :saygılar

ne demek abi :) yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

oktaygedikli

Bu arada bugun aracın döşeme söküldü aksam üstü alabildim aracı foto kötü ama yinede paylaşmak istedim  :saygılar