Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
tüm projeler satıldı

tüm projeler satıldı

Başlatan oktaygedikli, 30 Aralık 2011, 19:32:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oktaygedikli

Arkadaşlar 3. golf mk2 mi geçen hafta bildiğiniz üzere sattım ve aklımda olan hep mk1  yapmaktı sahibinden.com da ilandada görmüş olan arkadaşlar vardır elbet  3 günlük konya düzce ankara seyahati sonunda  1984 model GOLF MK1 RABBİT i almak nasip oldu korkuluda olsa ANKARA dan TRABZONA eksoz muayne sigorta tüp işletmesi araç muaynesi yani sıfır evrakla cezasız 30/12/2012 tarihi saat 04:00 da düşmeyi başarabildim önümüzdeki günlerde aracın muayne tüp işletmesi motor yürür aksamı eksiklerini tamamlayıp korkusuz sürüş moduna geçtikten sonra  söküp baştan toplucam eksiklerimde olursa yardımınızı beklicem  :). günler geçtikce fotolu yapılan iş ve görüşmek dileğiyle  :)

oktaygedikli

06kzn39

suskun

Allah kaza bela vermesin aracı biliyorum sürekli görüyodum  :tamamdir
H.G WORKS

oktaygedikli

sağol kardeşim ama PLAKA yı değişicem ne yazık  :( trabzonda  :) 61 :) plaka harici biraz sıkıntılı oluyor.

omertek

1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

STAK67

hayırlı olsun  :) dışı çok hoş görünüyo ilanıda favorilerimdeydi ama içi vahimmiş :) kolay gelsin çok iyi bi hal alacağına eminim

5ani5 mk2

hayyırlı olsunn mk2 iyiyydi aslında ama  buda iyi olurr inşşş:)
Exclusive Garage

oktaygedikli

Alıntı yapılan: omertek - 30 Aralık 2011, 20:36:29
Hayırlı olsun

sagol kardeşim

Alıntı yapılan: STAK67 - 30 Aralık 2011, 21:28:29
hayırlı olsun  :) dışı çok hoş görünüyo ilanıda favorilerimdeydi ama içi vahimmiş :) kolay gelsin çok iyi bi hal alacağına eminim

sağol kardeşim evet biraz ugrasıcaz ama napalım sonucu iyi olucagına inandık birkere

arda_86xxx

mertkoray

hayırlı olsun
güle güle kullan