MK3 MK2 Dizel aranıyor

Başlatan MeTHea35, 27 Aralık 2011, 19:46:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MeTHea35

arkadaşlar dizel klasmanında temiz bi mk3 aramaktayım.yakınında arkadaşında tanıdığında olan varsa haberdar ederseniz sevinirim.Klima olursa mükemmel sevindirici olur sahibinden.com'da güzel gorunen tüm aracların sahipleriyle konuştum fakat Fiyatları kadar güzeller o yüzden varsa bildiginiz yakınınızda bişiler Sevinirim  :) Çok temiz kurcalanmamış olursa MK2 de olur neden olmasın  :D

Onamdar

seninkide dizel diğilmiydi satıldı mı o :)
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

MeTHea35

Alıntı yapılan: Onamdar - 27 Aralık 2011, 23:06:58
seninkide dizel diğilmiydi satıldı mı o :)
jettayı verdik mk4 bakıyordum ama baktığım araç satılınca 3 kasa alayım diyorum cebide kasmaya gerek yok  :) jetta dizeldi ;)

STAK67

MeTHea35

Alıntı yapılan: barut - 28 Aralık 2011, 10:18:58
Mete boşver dizeli gel lpg ye :D
ah abi geçsem benzin lpg ye alıcam bi mk3 serisi bişi veya 1.8T ama Dizel takıntısı var bizde e46 yı sattık o yüzden  ;D

MeTHea35

Alıntı yapılan: STAK67 - 28 Aralık 2011, 12:51:07
aynen mete verelim ventoyu :)
Bunu babama söyleyelim hacı Almıyor adam benzinli yav  :D

MeTHea35

Aranıyor Varmı kıyıda köşede temiz bişiler şöyle  :melek:

servet_volt

benım aracı verelım dıcem ama kıyamıyom hıc :)
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

MeTHea35

Alıntı yapılan: servet_volt - 02 Ocak 2012, 18:18:32
benım aracı verelım dıcem ama kıyamıyom hıc :)
varsa niyet bakarız  :D

MeTHea35

servet_volt

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 02 Ocak 2012, 19:01:20
varsa niyet bakarız  :D

ben kıyıpta satamam bu aracı ya.:) zaten pahalıya aldık bı o kadarda masraf ettık anca uzun sure bınıp parayı kurtarabılırım...

mustafa seker abı bılıyo benım aracı cumartesı gunu termostatı degıstırdı benım..

MeTHea35

Alıntı yapılan: servet_volt - 03 Ocak 2012, 21:47:44
ben kıyıpta satamam bu aracı ya.:) zaten pahalıya aldık bı o kadarda masraf ettık anca uzun sure bınıp parayı kurtarabılırım...

mustafa seker abı bılıyo benım aracı cumartesı gunu termostatı degıstırdı benım..

:) doğrudur bende 4 kasa alıcaktım istediğim araba satılınca 2 ve ya 3 kasa bişiler bakıyorum neyse kısmet seninde denk gelirse etrafında haber verirsen sevinirim  ;)

servet_volt

tabı haber verırım. bundan 1 - 2 ay once olsaydı 91 golf 2 vardı tek kapı turbo dızel.. sahıbı sıkısıktı 11 ıstıyodu 9 a bıle bırakcaktı ama cok cok temızdı...

sızde bı golf 3 vardı o ne oldu kı ?