Baba yadigarı 1999 model 2500TDI T4

Başlatan sirhot, 04 Eylül 2007, 21:18:52

« önceki - sonraki »

sirhot

İlk önce herkese merhaba demek istiyorum.Bu siteye internette dolaşırken rastgeldim ve  üyesi olma ihtiyacı hissettim.Yaşım küçük olmasına rağmen çok küçük yaştan beri babadan gelen bir vw hayranlığım var.Bu site sayesinde siz abilerimin tecrübelerinden faydalanmak ve vwci ruhumu burda yaşatmak istiyorum.
  Benim arabam 1999 model 2500 TDI cityvan beyaz renk bir T4.Araç 2000 yılından beri bizim elimizde geçtiğimiz yıl babamı kaybettiğimden beri ben kullanıyorum....

car wolf

kazasız belasız kullanman dileği ile
My Cars Audi & Vw Germany Style

warlock

Başın sağolsun.. Aramıza hoşgeldi...

G60

Dolmuş işi jant kapaklarını sök. ;)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Dr_EmrE

Kazasız belasız.. Aynı zamanda türkçe rap mi dinliyorsun Sirhot yazdıgına göre :)
Tesisat Sağlam , Yola devam.. :)

http://img76.imageshack.us/img76/1063/a6mi7pj.gif

vw6n

sirhot

Çok teşekkür ederim abilerim iyi dilekleriniz yapıcı eleştirileriniz için...Jant olayında, o kapakları bi süre taktım zaten orjinal kapakları çizilmesin diye.Yoksa daha önce çelik jant falan sormuştuk ama o da konforu etkiler diye istemedik.Zaten son günlerde arabanın bizim gibi küçük bir aile için  çok büyük olduğuna karar verdik ve satmayı düşünüyorum.Ama piyasasını falan bilmiyorum araştırıcam.Ne olursa olsun vwden vazgeçmek yok.Bunu satsam bile golf veya polo düşünüyorum...
sirhot konusunda da yok abi rap sevmem aslında ama eskiden takılmış bir lakap adım serhat ve ingilizce öğr. okuyorum.Ondan dolayı adımın ing karşılığı olarak düşünülmüş...Tekarar teşekkür ederim cevaplarınız için....

Dr_EmrE

Ne bileyim bende öyle bir rapçi var ya :D
Tesisat Sağlam , Yola devam.. :)

http://img76.imageshack.us/img76/1063/a6mi7pj.gif

sirhot

Bende lakap takıldıktan sonra öğrendim.Sonra adım rapçiye çıkcak diye engellemeye çalıştım ama başaramadım.Herkes sirhot demeye başlamıştı bile... ;D

escocem

aramıza hoşgeldin... :)aynı araç askerde vardı bende çok severdim hiç üzmedi beni sürgülü kapının alt ayağını her hafta bozmaktan başka... oda bana gatada tatil oluyordu gerçi :sevgi:

corrado_g60

aramıza hosgeldın ve basın sağolsun kardeş

mcsahan

Firestarter

Hoşgeldin. (Narkotik bu sirhot işte tek kişilik ordu, gel benimle ol kılıcın ruhu)  ;D

METiN

Sarhat kardesim, aramiza hosgeldin, Yuce Allah'imdan Baban icin rahmet geride biraktigi sizler icinde sabir diliyorum, genc yasina ragmen tanitici cumlelerinde kullandigin oturakli ve saygi dolu cumleler adina seninde burada bizlerle olman bizler icinde sevindirici, bir kardesim daha oldugunun kanaatindeyim, her zaman her kosulda yardimina kosacagimizdan emin olabilirsin, eger arabani degistireceksende Gof olayina girmeni pek tavsiye etmem, 2002 model alti Golf'ler 8v oldugundan cok yakar, 2002 ustu 16v fakat onlarinda fiyatlari biraz abartili, bu sebeple sana kucuk bir aile oldugunuzu soylediginden 2000 ve ustu 1.4 polo tavsiye edebilirim... Arabani hayirlisiyla sattiginda haber verirsen sana 10 numara bir polo buluruz insallah, sevgiyle kal kardesim, yeniden hosgeldin...
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......