Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Baştan sona 35 N 9042 - Sayfa 4

Baştan sona 35 N 9042

Başlatan janher, 24 Ağustos 2007, 23:57:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

musa

ne kadar demişti? bide ben bunları golf2 için biliodum we mk1e uyuyo biliodum.bende almayı hesaba katmıştım..he bide şey dicem bunların 4 farlı mk2 leride mk1e olmaz mı?

musa

ya benim panjurun içinden arkasındaki o direkler gözüküo..bunun yok mu çözümü acaba değiştirmekmi lazım

warlock

O direkler gözükür maalesef onun önüne geçmenin yolu siyaha boyamak ve VW logosu takmak... Geçen sene 250 YTL demişti bende adama vitrine renk katıyo elleme demiştim :D ...
Arabana bakım yaptırmana sevindim inşallah gönlünce daha iyi hale sokarsın zamanla ama baştan ön panelide arabanın rengine boya Beyaz renkte kaputla birlikte siyah hoş oluyor ama senin metal gri sırıtmış çok ve bide karlık tak ona acayip havası değişiyor aracın.

Bide eklemeden geçmim aracın ön tekerlerinin kamber ayarı bozuk geldi bana ya fotodan yada daha yaptırmadın rot balans sanırım..

İbrahim senin arabada 13 ATS CUP lar varmış lastikler hoş duruyor ölçüleri nedir o lastiklerin...

Firestarter

Alıntı yapılan: warlock - 01 Eylül 2007, 21:14:25
İbrahim senin arabada 13 ATS CUP lar varmış lastikler hoş duruyor ölçüleri nedir o lastiklerin...

195/60/13 ebatlarında. Yakında ats'leri de takıyorum, az kaldı  ;)

kursadgolf

hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan arabanın içi aynı diil dimi öle danık ::)
GOLF
   LİFE

AhMeTH61

abi araban gerçekten güzel olmuş...hayırlı günlerde kullan inş

janher

Merhabalarrrr Öncelikle KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN bir hortlatayım dedim konuyu.Uzun zamandır siteye girmiyorum malum sebeplerden yaz tatili,iş güç, bide arabayla ilgilenmemem başlayınca unuttum sizleri Affedin :D bu ara yine araba krizlerindeyim bi bakayım abilerime,ustalara selam vereyim dedim buralardayım bu ara :D Hayırlı Akşamlar dilerim İyi Forumlarrr

Ouzoo

Hayırlı kandiiler, varmı bi değişiklik?
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

janher

ehh sayılır biraz daha zaman geçsin paylaşıcam sizlerle fotoğraflarını ;)