6n Brandalı Tavan ?

Başlatan A.dalga, 20 Aralık 2011, 21:54:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

A.dalga

Tekrar Tekrar merhaba : )  geçen gün bir 6nde gördüm tavanda branda var resmen üstü açık nasıl oluyor bizde yaptırabilirmiyiz  :D bilgisi olan var mı acaba :)

ggtoker

yaptırmasına yaptırırsında randıman alırmısın bılemem...  orjınalıı dururken :D

A.dalga

hmm randıman alma yolu yokmudur Çok hoşuma gidiyor  :D

tech_00

Open air diye geciyo o sanruf tipi :),soradan yapma su alabılır ama,hatta orjınal open aır de alıyor olabılır muamma

panik

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-gumruk-cikisli-spor-polo-64473075/detay/
geçme tavan dışında yaptırma ihtimallerinin sakat olduğunu düşünüyorum. onu yaptırana kadar, araba değiştirilir, daha sağlıklı... :tamamdir

tech_00

ikinci ilan daha iyi ilk ilan 96 model eski sayılır polo için,,bir diğer soru işaretide hırsızlar acısından ıyı bı giriş yeri olabılır arabaya :halazn:

A.dalga

hmm anladım openair hikaye oldu bize pekiya sunroof yapabilirmiyiz ? Su almayan cinsten  :D

dj_burak

Alıntı yapılan: tech_00 - 21 Aralık 2011, 00:53:16
bir diğer soru işaretide hırsızlar acısından ıyı bı giriş yeri olabılır arabaya :halazn:

aynen katılıyorum tek maket bıçağıyla 2 saniyede arabaya girilir hiç gereği yok bence :)

ggtoker

Alıntı yapılan: A.dalga - 21 Aralık 2011, 02:31:26
hmm anladım openair hikaye oldu bize pekiya sunroof yapabilirmiyiz ? Su almayan cinsten  :D

şimdi orjinal sunroof lu pert hurda bi polo 6n buluyorsun... sanroof un 10-15 cm etrafndan tavanı kesıyorsun... sonra kendı aracında sunroof u koyacagın yerıde kestırıyorsun... guzel bı kaynak sonra tavan boya al sana sunroof... ben yazarken yoruldum ustada fıyat cıkartırken yorulur herhalde:D :D

A.dalga

bende kesilirken ağlarım heralde  :D

ggtoker

ağlamak garantili zaten.. kalbı tansıyonu sekerı olan izlemesin yazıor ustanın kapıda:D