Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bu araç hakkında bilgisi olan varmı...

Bu araç hakkında bilgisi olan varmı...

Başlatan sheker_, 13 Aralık 2011, 22:53:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

yakından görmek lazım macun vs çok değilse proje için fiyat uygun 2200 e felan biter bence
ama dediğim gibi yakından bakmalı  :tamamdir
H.G WORKS

sheker_

bakıcaz yarında ön bilgi olsun dedim hiç bakma işe yaramaz çok ugrastırır diyen cıkarsa bakmazdık :D

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

suskun

H.G WORKS

Mk1GTI

2 liraya adam ne satabilirki ? İnsan bikere ondan ürküyor o yüzden çok bişey beklememk lazım.  :'(
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

sheker_

yakın olduğundan sıkıntı yok aradım konustum motoru iyi hiç bi sıkıntı yok dedı kaportasıda boyasıda yeni yapılmış. içini az çok tahmin ediyorum =) onda sıkıntı olmaz elimizden gelir dayar döşeriz . bakıcaz artık =) bakmaya deger 2 lıraya 4 km yol