11 Aralık 2011 vwtr istanbul buluşması ne dersiniz ? ( ÜMRANİYE MESİRE ALANI )

Başlatan arda_86xxx, 03 Aralık 2011, 16:56:35

« önceki - sonraki »

ReDDeviL

Alıntı yapılan: arda_86xxx - 09 Aralık 2011, 10:47:46
sen bişiler bul :) anlarsın bu işlerden :)
Benim gelip gelmeyeceğim belli değil bile , ikinci bir mekan bulun işte kapalı,yagmur çok yagarsa oraya geçersiniz yakınlarda öyle bir yer varsa orda devam edersiniz , sonra bir anda yagmur bastırır falan iletişimde sıkıntı olur  ;D
ADK

arda_86xxx

geliceksin kaçmak yok gs de kazandı sözünde dur .  ;D ;D ;D ;D
Alıntı yapılan: ReDDeviL - 09 Aralık 2011, 10:50:45
Benim gelip gelmeyeceğim belli değil bile , ikinci bir mekan bulun işte kapalı,yagmur çok yagarsa oraya geçersiniz yakınlarda öyle bir yer varsa orda devam edersiniz , sonra bir anda yagmur bastırır falan iletişimde sıkıntı olur  ;D

ReDDeviL

Alıntı yapılan: arda_86xxx - 09 Aralık 2011, 10:52:40
geliceksin kaçmak yok gs de kazandı sözünde dur .  ;D ;D ;D ;D
Bir işim var abi ona  göre ayarlıcam gelmek için elimden geleni yapıcam ama  :tamamdir
ADK

arda_86xxx

iy bakalaım :D    :t :t :t :t :t :t
Alıntı yapılan: ReDDeviL - 09 Aralık 2011, 10:54:01
Bir işim var abi ona  göre ayarlıcam gelmek için elimden geleni yapıcam ama  :tamamdir

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

mukad

yakınlarda ikea,meydan. carrefour, var yagmur yagsada sıkıntı olmaz 

ReDDeviL

Alıntı yapılan: mukad - 09 Aralık 2011, 13:02:17
yakınlarda ikea,meydan. carrefour, var yagmur yagsada sıkıntı olmaz 
Meydanın kapalı otopark müsait değil buluşmaya , ama carrefour olur daha önce çok yaptık orda
ADK

mukad

mangal yanıp etler tavuklar sucuklar biberler domatesler pişene kadar açlıktan ölmemek için herkes gelirken bence açma pogaca börek alsın kendine göre orda zaten ne alınacagına karar verilir para toplanır carrefourdan erzaklar alınır mangallar kaç tane var bilmiyorum ama bende mangal ızgara var kömür alıcam çay demlemek için semaver baktım ama bulamadım bugun akşam ümraniye taraflarına bakıcam bulursam alıcam

arda_86xxx

aynen ben bişiler atıştırrıp gelicem zaten:) mangal sende cox_box ta ve caner arkadaşımızda var
tam liste kaç olduk bilmiyorum ama sanırım17 kiş civarındayız. yağmur yağsada problem olmıcaktır,ama çok sert şekilde yağmur yağarsa benim için iyi olmicak cabrio su alabilir  ;D ;D ;D ;D ;D
Alıntı yapılan: mukad - 09 Aralık 2011, 13:12:50
mangal yanıp etler tavuklar sucuklar biberler domatesler pişene kadar açlıktan ölmemek için herkes gelirken bence açma pogaca börek alsın kendine göre orda zaten ne alınacagına karar verilir para toplanır carrefourdan erzaklar alınır mangallar kaç tane var bilmiyorum ama bende mangal ızgara var kömür alıcam çay demlemek için semaver baktım ama bulamadım bugun akşam ümraniye taraflarına bakıcam bulursam alıcam

ilker mk2

17 kişi olarak saymayın bence cunku kafadan 15 arac var zaten genelde arkadaslarımızda merak ediyo yanımızda bir iki kişide getirebiliyoruz kişi listesi yaparken bunuda göz önunde burmalıyız bence
saygılar...

arda_86xxx

haklısın ilker ..
Alıntı yapılan: ilker mk2 - 09 Aralık 2011, 14:07:37
17 kişi olarak saymayın bence cunku kafadan 15 arac var zaten genelde arkadaslarımızda merak ediyo yanımızda bir iki kişide getirebiliyoruz kişi listesi yaparken bunuda göz önunde burmalıyız bence
saygılar...

predator

Ben mangalımı etimi alıp gelcem. Allah göstermesin yolda felan kalırsam kaldıgım yerde yaparım mangalı artık :)