Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
cruise control

cruise control

Başlatan o.bilge, 27 Kasım 2011, 16:09:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

o.bilge

arkadaşlar merhaba. bildiğim kadarıyla araçlarımıza cruise control takabilmek için 087 ile biten elektronik modülüne ihtiyacımız var. ben dün yol bilgisayarını karıştırırken - km/h diye bir yer gördüm. hız göstergesi değil onda dururken 0 km/h  yazıyordu. 2012 modelleri standart olarak 087 modüllü üretmiş olabilirler mi?

Enka53

Aracınız 2012 model ve comfortline ise 087 ile biten BCM olma ihtimali yüksek , benim son aldığım araç öyle idi .
Hepsi Beyaz , Hepsi TDI , Hepsi DSG , Hepsi VW

o.bilge

Alıntı yapılan: Enka53 - 27 Kasım 2011, 17:49:48
Aracınız 2012 model ve comfortline ise 087 ile biten BCM olma ihtimali yüksek , benim son aldığım araç öyle idi .
2012 ve comf'line. teşekkürler umarım uyumludur. eğer uyumluysa getirticem bu parçayı. nerden baktırabiliriz bunun modeline?

Enka53

Vag com cihazı Olan heryerden , yada söküp bakabilirsin . Direksiyonun altında rölelerin arkasında bir beyaz ve bir siyah soketlerin bağlı olduğu bir kara kutu , biraz eliniz yatkınsa yerinden hiçbir alet gerektirmeksizin sokebilirsiniz .
Hepsi Beyaz , Hepsi TDI , Hepsi DSG , Hepsi VW

TwinCept

Yetkili servise git 2 dk bigisayara bağlatıp öğrenebiliyorsun ünitenin kodunu. Araç yılı değil tamamen şansa  kalmış 2010  2011 lerde karma ne kod ararsan var