KAZA YAPTIM...

Başlatan comicim, 26 Kasım 2011, 15:50:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

comicim

arkadaşlar merhaba dün akşam saatlerinde golf 4 ümle kaza yaptım ...daha doğrusu sol arka köşeden çarptı birisi ..konu altına fotoğraf ekliyorum..sizce parçalar orjinalle değişse bile yürüyen aksamda bi sıkıntı olurmu..yorumlarınızı bekliyorum ..(teker az bişey eğildi bu arada )

umut_mk4

kardes geçmis olsun. Duzeltme olursa daha iyi olur. Olmadı orjinal parca ile degistirirsin
2015 1.4 125ps highline

ogretmen_ankara

umut_mk4

yırtık yoksa duzelir herhalde. Ozaman vuruk yerı boyatırsın sadece. Satarken problemde cıkmaz
2015 1.4 125ps highline

omertek

1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

odyseuss

Geçmiş olsun. Bana da aynı yerden hafif dokundurmuşlardı.
Muhtemelen çamurluk, davlumbaz,tampon,stop kırıksa değişir. Arka kapıya yüklenme olduysa ellenmesi gerekebilir. Jantta hasar varsa lastikle beraber değişir. Kaskodan işlem yapılırsa maksimum 2000 liraya çıkar.
Aracın şasesine kadar girmemiş gibi görünüyor. Kalıcı bir sorun yaşamazsın.
VW Sakarya Facebook Sayfası

suskun

H.G WORKS

comicim

tesekkur ederim odyseuss ve tüm arkadaşlar... jantta sıyrıklar var... bakalım ne cıkaracak servis...

nesquik

Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

hakkihakan

Vurana yazıklar olsun boyle efsane araca uzanan eller kırılsın.
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

MURAT0154

çamurluğu değiştirmeni tavsiye etmem golf bu darbe ile şasesini eğecek bir araç olsaydı efsane olmazdı aracında önemli birşey varmış gibi görünmüyor. değişeceğin parçaları(davlumbaz,stop vs orjinalleri ile değişirsen ve jantta sorun yoksa hiçbirşey olmaz jant ta piyasada çıkması olan bir parça, eğer hasarı fazla ise çıkmasını da bulabilirsin...

emrah_akkas

Geçmiş olsun dostum, allah beterinden saklasın...

htmetin

Geçmiş olsun arkadaşım çok üzüldüm.. :(
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

deli_kan57

geçmiş olsun kardeşim. ALLAH beterinden korusun.