Volkswagen Beetle R

Başlatan tonysparkov, 23 Kasım 2011, 11:11:05

« önceki - sonraki »

tonysparkov

En ateşli Beetle versiyonu olan yeni konsept çalışması, agresif bir ön şerit, yeni hava girişleri barındıran kaput ve arka tampona entegre edilmiş şık bir difüzör tasarımı ile büyülüyor. Diğer güncellemeler ise dört çıkışlı egzoz sistemi, mavi fren kaliperleri ve 20 inç alaşım jantlar dikkat çekiyor. İç mekanda ise, Nappa deri spor koltuklar, parlak siyah kaplamalar ve gözden geçirilmiş yeni gösterge paneli, ayrıca şık alüminyum pedallar, R markalı eşik plakaları ve özel paspaslar ile öne çıkıyor.

ReDDeviL

Ben bayildim harika bir goruntusu var scirocco ileride tek dusundugum araba goruntu olarak ama bu da gercekten super olmus , vw gercekten isini biliyor bence cok oturakli ve iddali bir model olmus ben bayildim  :sevgi: Kaputun altina ne koyucaklar acaba?
ADK

golfüçyüs

bence scriccodan başarılı görünüyo. hatta dehşet bişey olmuş. iç mekanda diğer vw lerden biraz daha farklı olması çok hoşuma gitti. air-cooled efsanesine yakışıyo. motordada bence 2.0 tfsi olur. klasik r :D

ALPER.

ReDDeviL

ADK

gültekin77

Herşey güzelde,şu jant modeline bir türlü ısınamadım.
Daha güzel bir jant koyabilirlerdi.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

CoX_BoY

Alıntı yapılan: boralp - 23 Kasım 2011, 14:26:30
baby porsche :)
cok katılıyorum cok cici bir bebek olmuş

rsb

ağzımın suları aktı desem yeridir :)

aykuttuncer

on numara olmus torpıdolukda eskı beetle lerden esınlenılmıs :) bıraz teknolojıyle karısmıs cok tatlı duruyor

o.bilge

Scirocco kadar olmasa da, fenaaaaaaa :D

gcilingir

audi tt  ye de çok benzetmişler mühteşem ötesi oluş araç bayıldım

nihilist_deniz

Çok dikkat çekici bir araç olmuş...  :tamamdir
Golf: O bir tutku

by_burak

mükemmel bile tarifsiz kalıyo  :D

bkzmn

araç çok güzel olmuş. ön ve arka tarafı porsche den esinlenmişler galiba.