inatla satmıyorum inadına vw...!

Başlatan caner4, 02 Kasım 2011, 15:47:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

serdar6055

Valla ben de alalı daha 2 ay oldu 4-5 kere sanayiye gittim..bi gittim hararet müşiri değişti sorun halloldu..tam binecez derken şimdide ''Devir Sensörü'' hatası veriyor araba..rolantideyken hafif bi titretme geliyor simetrik aralıklarla..bazen gaz yemiyor ve yığılıp kalıyor..krank devir sensörünü değiştirecez ama sanmıyorum illkai yine başka bir sorunu çıkacaktır :) böyle şeyler bi yapıştı mı tam yapışır :)

caner4

:) yılmak yok ya :D hemen moralinizi bozmayın :D benim başıma gelenler de senin başına gelmek üzere sanırım serdar :) ama kilit kelime İYİ BİR USTA ...
This is the best one until we make a better one.......

serdar6055

Alıntı yapılan: caner4 - 08 Mart 2012, 15:40:05
:) yılmak yok ya :D hemen moralinizi bozmayın :D benim başıma gelenler de senin başına gelmek üzere sanırım serdar :) ama kilit kelime İYİ BİR USTA ...

Şimdi sanayiden geldim.krank devir sensörünü değiştirdim.fark var mı yok mu pek anlamadım :D belki de biz mi çok pimpirikliyiz caner..her sese her titreşime hemen odaklanıyoz :D araba zaten2-3 gündür sorunsuz ilerliyordu.az önce pc'ye de bağladık hiçbişey çıkmadı..hazı 70 tlye orjinal bosh sensör bulunca değiştirttim ne olur ne olmaz bir de böyle deniyelim :D

caner4

70 - 70 vere vere para kalmadı cebimizde ya . bu aralar da satmayı düşünüyorum bu 130 luk boralardan hiç olmadı 110luk bile olsa yeter ama işte model düşük olunca kredi çıkaramıyoruz ondan çekiniyorum..

serdar6055

Valla 1.9 tdi az km yapmış ve temiz bulmak bence çok zor caner..yani tam nokta atışı denk gelmesi lazım..dizel bence boraya çok yaıkışır..tüp mafediyor bizim araçları..ben böyle düşünüyorum..aslında tüp attırdıgım için biraz da pişmanım.temiz bir 1,9 tdi bulursam bende düşünebilirim aslında değiştirmeyi :)

caner4

bende lastikleri yeni değiştirdim jantları yeni aldım bi tdi bora bulsam bnm tekerleri sökcem yeni boraya takcam yürücem gitcem :D park sensörüyle kapı döşemeleri hediyem olsun...

serdar6055

Az önce yine dayanamadım deneme sürüşüne çıktım :D.40 km şehir dışı 15 km' de şehiriçi sürdüm en ufak bir silkeleme,gaz yememe vs hiçbişey yoktu.Bu bora bize naz yapıyor galiba :D Gerçi 4 gündür çok ufak bi silkeleme vardı ama bugün sensör değiştirince o da gitmiş. İnşallah birdaha da gelmez :D Çok tuhaf bi kişiliğe sahip bu Boralar..Ya da biz çok pimpirikliyiz :D

caner4

bora asil araba oyle benzın yerıne gazı dayayınca naz da yapar caz da yapar.  :)

serdar6055

Aynen öyle.Bi arkadaşımda opel astra var. o da tüp attığında 1 sene boyunca birsürü sıkıntısı çıktı dedi.hiçbişeyini değiştirmedim sonradan kendi kendine düzeldi dedi :D 98.000 km'ye kadar benzinle kullanılmış bir araca tüp atınca bi anda afalladı ama alışacaktır nazlanmamaya :D

caner4

bnmki 103bine kadar benzinle kullanılmış ben tüpü çok ani attım şaşırdı garibim o da haklı :D

serdar6055

Ben aracı aldım 3 gün benzinle gezip hemen tüp attım..sanki tüpçüler kaçıyor :D aslında şöyle bir sene falan benzinde deneseydim daha iyi olurdu :)

caner4

yok ben bir ay falan gezdim ama benzin dayandıramadım :)

serdar6055

Bir arkadaşımda benzinli 2005 pasific var..tüp hiç attırmamış..yakıtın nedi dedim..şehir dışı 300 şehiriçi 400 kuruş dedi :S km 65000..cidden bizim bu araçlar tüpü de benzini de içiyor resmen :)