orjinal far ampulü

Başlatan caner4, 09 Mart 2012, 22:54:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

caner4

arkadaşlar bu xenondan bıktım usandım kim ürettiyse................. yani söylemek istemiyorum.   ya bi sellektör yapcaz arkadaş sinyal kolunu kırcaktım sinirden kısalar yanıo uzunlar polis arabası gibi flaş yapıyo sonra bikaç kere yandı uzunlar bi beş dakka sonra temelli gitti şu an uzunlarım çalışmıyo sellektör yapamıyorum orjinal ampul alcam nerden alabilirm ?
This is the best one until we make a better one.......

metalteo

Alıntı yapılan: caner4 - 09 Mart 2012, 22:54:32
arkadaşlar bu xenondan bıktım usandım kim ürettiyse................. yani söylemek istemiyorum.   ya bi sellektör yapcaz arkadaş sinyal kolunu kırcaktım sinirden kısalar yanıo uzunlar polis arabası gibi flaş yapıyo sonra bikaç kere yandı uzunlar bi beş dakka sonra temelli gitti şu an uzunlarım çalışmıyo sellektör yapamıyorum orjinal ampul alcam nerden alabilirm ?

oto elektrikcilerin de bulunur.

zaten uzunlara xenon takmak gereksiz 3 saniye yanık kalıyor onda da ısınmıyor bile  :)

caner4

kısa uzun aynı ampul değil mi bizimkiler h4 olanlar.
yok ya ben kafaya koydum gidip orjinallerini alcam hangi marka oluyor bu orjineller  :bekleriz:

metalteo

senin araç bora pardon  >:D

golf de ayrı kısa ile uzun  ;)

caner4

serdar6055

Alıntı yapılan: caner4 - 10 Mart 2012, 00:08:13
kısa uzun aynı ampul değil mi bizimkiler h4 olanlar.
yok ya ben kafaya koydum gidip orjinallerini alcam hangi marka oluyor bu orjineller  :bekleriz:

Aga jantların dahil herşeyini orjinale çevir. Ne varsa orjinalde var. Ben sadece teybi değiştirdim o bile pek içime sinmedi :) Sade olsun ama orjin olsun :)

caner4

aynen aynen bgun de jantları değiştircem inş xenonları da söküp orjinal ampul taktırcam ama buralarda orjinal bulabilir miyim bilmiorm hangi marka oluyo orjinal ampuller ?

serdar6055

TEYOLOGY

Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.