Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo BlueMotion' um - Resim Günceli

Polo BlueMotion' um - Resim Günceli

Başlatan BlueMotion, 30 Ekim 2011, 23:16:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BlueMotion

Arkadaşlar, 2012 model beyaz Polo BlueMotion' umla VW ailesi içerisindeki yerimi almış bulunmaktayım. Araç tüm özellikleriyle müthiş  :tamamdir . Böylesine bir araca sahip olduğum için çok mutluyum. Allah kazasız, belasız, cezasız kullanmamızı nasip etsin. Hayırlı olsun...

yakıt tüketimim (şehirlerarası - 90 km/h sabit) ve menzil... harika değerler...  :tamamdir

[IMG]http://img716.imageshack.us/img716/9968/dsc0073el.jpg[/img]
[IMG]http://img828.imageshack.us/img828/743/dsc0075bm.jpg[/img]
Polo, büyüksün...

o.bilge

hayırlı olsun kardeşim. vw ailesine, özellikle polo 6r ailesine hoşgeldin. fotoğraflarını ve izlenimlerini bekliyoruz.

kemal_koker

Hayırlı olsun kazasız belasız inş. nacizane tavsiyem kasislerde çukurlarda ve garajların yokuş veya inişlerinde olabildiğince yavaş hareket etmendir. ön tamponda ki uzatmalar sürtebiliyor :(

VWci

BlueMotion

teşekkürler arkadaşlar, kullandıkça izlenimlerimi aktaracağım.
Polo, büyüksün...

ihsan_07

allah kazasız belasız binmeyi nasip eder inş. hayırlı olsun
2011 VW POLO 1.4 85 hp Comfortline Şeker Beyazı
mtec 8000k xenon,philips sis led,elektronik egzoz sistemi,eibach 5 cm helezon,16 inç GTI jant

aytact

hoşgeldin..

Allah kaza bela vermesin inşallah...
SABIR; Boyun Bükmek Değil, Mücadele Etmektir ! ! !

kemal_koker

hayırlı olur inş. foto.ları beklıyoruz..

start-stop u aktıf olarak kullanan var mı  :o

tunataskiran

evet nie kullanmıyomusunuz siz süper bi teknoloji:D start stopun zararı olmadığı konusunda servisten kesin teyidi aldıktan sonra paso açık geziyorum. ama çok zorladığım zaman arabayı kapatıyorum turbonun devirinin düşmesiniı beklemek için..

guney01

Alıntı yapılan: kemal_koker - 31 Ekim 2011, 17:15:53
hayırlı olur inş. foto.ları beklıyoruz..

start-stop u aktıf olarak kullanan var mı  :o

ben sürekli kullanıyorum. sadece klima açıkken kapatıyorum... Klima açıkken stop edince klima soğutması bayağı azalıyor...

kemal_koker

Alıntı yapılan: guney01 - 31 Ekim 2011, 21:19:08
ben sürekli kullanıyorum. sadece klima açıkken kapatıyorum... Klima açıkken stop edince klima soğutması bayağı azalıyor...

ben daha klıma acıp seyahat etme fırsatım olmadıgı ıcın bu bılgıyı vermen ii oldu

kemal_koker

Alıntı yapılan: BlueMotion - 30 Ekim 2011, 23:16:15
Arkadaşlar, 2012 model beyaz Polo BlueMotion' umla VW ailesi içerisindeki yerimi almış bulunmaktayım. Araç tüm özellikleriyle müthiş  :tamamdir . Böylesine bir araca sahip olduğum için çok mutluyum. Allah kazasız, belasız, cezasız kullanmamızı nasip etsin. Hayırlı olsun...

Hangı renk ?

BlueMotion

herkese teşekkürler, hoşbulduk.

rengi beyaz diye yazmıştım ama  :saygılar ...
Polo, büyüksün...