Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bora Mk4 1.9 TDİ 90 Ps BBS günceli "THOR" - Sayfa 25

Bora Mk4 1.9 TDİ 90 Ps BBS günceli "THOR"

Başlatan nizam, 26 Ekim 2011, 21:31:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

wow 2. foto süper olmuş gel nizam ankaraya aynen o ayar benden sana hediye pampa  >:D
H.G WORKS

nizam

koray çok farkediyor iki gündür lodos var araba ters rüzgarda geziyoruz nerdeyse :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

nizam

Alıntı yapılan: suskun81 - 08 Nisan 2012, 21:36:20
wow 2. foto süper olmuş gel nizam ankaraya aynen o ayar benden sana hediye pampa  >:D

alper ayanların tükkana mı gidecez abi :D şükür sınavları atlattık abi kafa rahat geliriz ankaralara

Yunus EMRE

suskun

H.G WORKS

cnr_mk1

maşallah abi.kazasız belasız inş.geçen sabah için kusura bakma abi acıköğretim sınavları beni sabahlara kadar uyutmuyor 1 haftadır ama en iyi şekilde vizeleri hallettik  :) saygılar  :saygılar

nizam

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 08 Nisan 2012, 21:59:31
maşallah abi.kazasız belasız inş.geçen sabah için kusura bakma abi acıköğretim sınavları beni sabahlara kadar uyutmuyor 1 haftadır ama en iyi şekilde vizeleri hallettik  :) saygılar  :saygılar

iki gün çalıstım yetti bana bende ki kitaptan çıktı sorular inş sıkıntı olmaz dogru hatırlamısımdır gecen sabah sorun değil di ben erken aradım :D

Yunus EMRE

nizam

Yunus EMRE

ALPER.

bro aracın 10 numara 5 yıldız ankaraya mı geliyon ne zaman geliyon :D

nizam

Alıntı yapılan: boralp - 08 Nisan 2012, 22:06:27
bro aracın 10 numara 5 yıldız ankaraya mı geliyon ne zaman geliyon :D

bakalım kısmet alperim sağolasın senin araba kadar seri değil mahcup etme bizi :D

Yunus EMRE

cnr_mk1

Alıntı yapılan: nizam - 08 Nisan 2012, 22:05:34
iki gün çalıstım yetti bana bende ki kitaptan çıktı sorular inş sıkıntı olmaz dogru hatırlamısımdır gecen sabah sorun değil di ben erken aradım :D
olurmu abi gün çoktan başlamıstı benimse gecem başlamıstı.bende terslik var :saskin:  bende son 1 hafta cıkmıs sorulara ağırlık verdm hep onlar cıktı sınavda  :) hadi hayırlısı abim

ALPER.

Alıntı yapılan: nizam - 08 Nisan 2012, 22:08:42
bakalım kısmet alperim sağolasın senin araba kadar seri değil mahcup etme bizi :D

alala ne biliyon kanka, binmedin ki benim araca daha :D

cabrio63

nizamım yeni gördüm jantlar hayırlı uğuğrlu olsun çok güzel olmuş...  :sevgi:

5ani5 mk2

abii  çokk iyi olmuş  :)javascript:void(0); bende yeni görddmm yaylar ne zman geliyoo ;)
Exclusive Garage

corrado

nizamım jantlar olayı bitirmiş.
güle güle kullan
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır