13 Kasım Ankara Buluşması

Başlatan dj_burak, 26 Ekim 2011, 19:58:43

« önceki - sonraki »

Hayri

dj_burak

evet arkadaşlar size uygun olan yerleri söyleyin biran önce ayarlamasını yapalım hatta o yerlerin yanında bir de saat belirleyelim :)

SeyitE

ailecek tatil planı çıktı hafta sonuna alabilirseniz gelebilirim.

dj_burak

çoğunluk hafta sonunu istiyor arkadaşlar o yüzden tarihi hafta sonuna çekiyorum ayın 9unda pek kimse yok sanırım ankarada yeni tarih 13 kasımdır ancak yer ve saat belli değil daha onuda biran önce kararlaştırsak iyi olucak sanırım :)

90khan

ben dikmen vadisi önerimi yineliyorum ama hava iyi olmazsa üşünür hava güneşli olursa arabaları rahat park edecek alanımız var sonrada istenirse panora da yemek yenilebilir tabi bu sadece bir öneri

dj_burak

olabilir bilindik bir kapalı otopark varsa buluşmaya müsait orasıda güzel olur aslında :)

Hayri

Alıntı yapılan: 90khan - 30 Ekim 2011, 17:19:41
ben dikmen vadisi önerimi yineliyorum ama hava iyi olmazsa üşünür hava güneşli olursa arabaları rahat park edecek alanımız var sonrada istenirse panora da yemek yenilebilir tabi bu sadece bir öneri
:tamamdir

STAK67

Alıntı yapılan: dj_burak - 30 Ekim 2011, 17:27:10
olabilir bilindik bir kapalı otopark varsa buluşmaya müsait orasıda güzel olur aslında :)

kapalı otoparka almazlar yalnz beni :D malum LPG gibi bi dert var :D

Hayri

panorada havuzun üstünde açık otopark da var. güzel görüntüler verir. yada elçiliklerin olduğu bölge. orada trafik sıfır

djfnix

en eski ve en uygun yer bence a city avm

aykuttuncer

a city avm dısında heryer olabılır bence cok basit duruyor yanı yer olarak sapha hekese yakın degıl bence

90khan

o zaman panora üstündeki açık otoparkı oylayalım mı?