Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
EIBACH PRO KİTSPORTLİNE 5cm

EIBACH PRO KİTSPORTLİNE 5cm

Başlatan barismersin, 19 Ekim 2011, 14:50:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

barismersin

Arkadaşlar 5 cm eibach prokit sport line yaylar satılıktır.6 ay kullanılmıştır.Resim koymayı beceremediğim için yükleyemedim.İsteyen olursa iritibata geçebilir.Yaylar VW POLO 6N grubu içindir.

rsb

resimleri mail atarmısın bana birde fiyatını ...                                 [email protected]

alper19

ne kadar istiyosn baskan yaylara

barismersin

rsb

pm

aliis

araca takılmış halde aracın fotosu varmı ne kadar düşürüyor aracı

06kzn39

ben 3,5 aldım keşke 5 cm alaydım 5 cm çok üzel olur arkadaşlar kaçırmayın

rsb

ben fotosunu bekliyorum... bu hafta almak niyetindeyim .. müsait olunca resim göndericekti şahsıma ama herhalde müsait olamadı ...

alper19

Alıntı yapılan: rsb - 26 Ekim 2011, 17:12:57
ben fotosunu bekliyorum... bu hafta almak niyetindeyim .. müsait olunca resim göndericekti şahsıma ama herhalde müsait olamadı ...
5 cm benm araba gibi 

rsb

şöyle yandan bi resim paylaşırmısın alper ... [email protected] a mail atabilirsin yada kolayına geliyosa foruma paylaşırsan sevinirim ... lastiklerim 195/50/15      15"*7j ofset  ya 30 yada35 et değeri ... 5 cm yay koyduğumda arkaya 2-3 kişi bindiğinde sürtme yaparmı acaba ? amortisörler biraz zayıflamış gibi benim ... 185/55/15 lastikte yay yokken bile sürtme yapıyodu ...

ReDDeviL

Alıntı yapılan: rsb - 26 Ekim 2011, 22:08:31
şöyle yandan bi resim paylaşırmısın alper ... [email protected] a mail atabilirsin yada kolayına geliyosa foruma paylaşırsan sevinirim ... lastiklerim 195/50/15      15"*7j ofset  ya 30 yada35 et değeri ... 5 cm yay koyduğumda arkaya 2-3 kişi bindiğinde sürtme yaparmı acaba ? amortisörler biraz zayıflamış gibi benim ... 185/55/15 lastikte yay yokken bile sürtme yapıyodu ...
Sürtme yapabilir  :-\
ADK

alper19

abi ben 15 lede foto atiyim 13 lede atiyim zaten cap olarak dusununce ayni hesaba geliyo benm bildigim 175 70 13 le 195 50 15