en yakın buluşma ?

Başlatan cgty.ank, 19 Ekim 2011, 02:27:19

« önceki - sonraki »

dj_burak

bayramın son günü 9 kasım (yani doğum günüm :D ) 10unda perşembe olabilir yada haftasonu 12 veya 13ünde olabilir nasıl isterseniz ben her türlü gelmeye hazırım yeterki buluşalım :)

90khan

arabam buluşmaya gelebilecek hale geldi bayram tatili süresince olursa kesin oradayım :)

dj_burak

bende o zamana kadar inş bi jant ayarlicam arabama öyle gelicem :)

STAK67

haftasonu olur muhtemelen

Hayri

eh hadi o zaman bir tarih verin. ben bayramda da ankaradayım. ona göre akraba ziyaretlerini ve kavurmaları ertelerim  :D

dj_burak

evet arkadaşlar çoğunluğa göre bi tarih belirleyelim 12 veya 13 mü yoksa bayram içi mi herkes yazsın kendine uyan tarihi bana fark etmez :)

djfnix

bayram içi sankı daha fazla musayıt oluruz gıbı geldı ıkıncı veya 3 .cü gunu sizce nasıl...

90khan

13 ünde geri dönüş hazırlığına başlıyacağım o yüzden gelemeyebiliri 13 ünde olursa  ben bayramın 3 gününü öneriyorum ayın 8 i yani

Hayri

mehmet-x

arkadaşlar bayramın son günü  nasıl olur sizce

dj_burak

bayramın son günü benim doğum günüm :) bayramın her günü uyar bana ilk günü hariç, bu arada anladığım kadarıyla herkes bayramda olması taraftarı 3. veya 4. günü olsun o zaman artık onada karar verip bi konu açalım fazla geç kalmadan :)

Hayri

valla arkadaşlar bana her günü uyuyor. hem bakın Burak'ın yaşgününe gelirse arabasının üzerinde pasta da keseriz, nasıl  ;)

dj_burak

Alıntı yapılan: Hayri - 24 Ekim 2011, 23:34:41
valla arkadaşlar bana her günü uyuyor. hem bakın Burak'ın yaşgününe gelirse arabasının üzerinde pasta da keseriz, nasıl  ;)

bu fikri sevdim hehe :D inş o zamana kadar bi jant bulursam jantlı gelmeyi planlıyorum o zamana kadar bulamasamda o sıralar taktırıcam ama kafaya koydum :)

Hayri

Bayramın son günü için oyları alalım  :bekleriz:  ;D