Yeni aldığım mk3 GTİ

Başlatan Lost68, 13 Ekim 2011, 17:28:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lost68

Tesekkür ederim herkese hemşerim  sende saolasın :D aksaray'da bi senin vr6 ile bi gti var :D

cengizhan_mk3

Bende benim yavruyla Bir kaç ay evvel Aksaraya gelmiştim ..  Aksaraydan ereğliye geçtim geçene kadarda ağzımdan küfür eksik olmamıştı .. O geldi aklıma araba 2 ye ayrılıp elime geldi sandım  bir de adana otoyolu yani pes dedim aksaray , konya dakiler yatışta  Allaha emanet oralar ya.  :(

metalcil

Alıntı yapılan: Hayri - 15 Ekim 2011, 00:01:11
hastayız ama ilaç yok  :'( sportline'a talim  :sevgi:

Oldumu şimdi. Sportline ı bulamayanlar var aramızda. Çok ayıp, yakıştıramadım  ;)

Hayri

Alıntı yapılan: metalcil - 16 Ekim 2011, 00:34:40
Oldumu şimdi. Sportline ı bulamayanlar var aramızda. Çok ayıp, yakıştıramadım  ;)
kardeş GTI bambaşka bir dünya. yoksa MK kaç olursa olsun hastasıyız. umarım iyileşmeyiz  :D

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: Hayri - 16 Ekim 2011, 03:08:55
kardeş GTI bambaşka bir dünya. yoksa MK kaç olursa olsun hastasıyız. umarım iyileşmeyiz  :D
ilacımız gti :) herkeze kısmet olur inş.
Exclusive Garage

Hayri

metalcil

Şimdilik TDI la idare ediyoruz  ;) Ne kadar Golf olmasada ;D ;D ;D

Hayri

Alıntı yapılan: metalcil - 16 Ekim 2011, 22:32:09
Şimdilik TDI la idare ediyoruz  ;) Ne kadar Golf olmasada ;D ;D ;D
ben 5 sene ara verdim. dayanamadım tekrar MKIII  :sevgi:

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: Hayri - 16 Ekim 2011, 22:47:05
bakalım benim sonum ne olcak:)
Exclusive Garage

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: Hayri - 16 Ekim 2011, 22:47:05
sen 5 sene iyi dayanmışssın ben şu işlerimi yoluna koyayım 2 tane alacam  ;D ;D  :tamamdir

golf 3 vr6 68

beyler konu içinde konu olacak ama  benim makina satılıktır  işim gereği  cady. ford connet. doblo.  olması gerekiyor  ama hiç satasım gelmiyor :(  tam kafama göre yaptım istemiye istemiye sahibinden de ilanım var bilginize  konuyu acan arkadasımın affına sığınarak yazıyorum saygılar

Hayri

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 17 Ekim 2011, 12:57:38
sen 5 sene iyi dayanmışssın ben şu işlerimi yoluna koyayım 2 tane alacam  ;D ;D  :tamamdir
inşallah. yakışır  :tamamdir hani bana IBAN'ı pm atacaktın? kaput amortisörü için  ;)

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: Hayri - 17 Ekim 2011, 14:03:49
inşallah. yakışır  :tamamdir hani bana IBAN'ı pm atacaktın? kaput amortisörü için  ;)
attım  ;) ;)

Lost68

Alıntı yapılan: golf 3 vr6 68 - 17 Ekim 2011, 13:13:51
beyler konu içinde konu olacak ama  benim makina satılıktır  işim gereği  cady. ford connet. doblo.  olması gerekiyor  ama hiç satasım gelmiyor :(  tam kafama göre yaptım istemiye istemiye sahibinden de ilanım var bilginize  konuyu acan arkadasımın affına sığınarak yazıyorum saygılar

yok canım ne demek :) ama aksaray Tek olarak senin araba oldugu için bence satma :)