İSTANBUL etkinliğine ne dersiniz?

Başlatan mukusar, 12 Ekim 2011, 17:41:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cengizhan_mk3

1 etabı 15 dk 45 sn yede dolaşırız heralde stock la sğdan sağdan  ;D

ReDDeviL

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 21 Ekim 2011, 00:21:14
1 etabı 15 dk 45 sn yede dolaşırız heralde stock la sğdan sağdan  ;D
;D ;D
ADK

cengizhan_mk3

Sorana arkadaş bir yere kadar gitti deriz  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

o.bilge

aha ben de şimdi onu yazacaktım. bizim hankooklar yalan olur duman olur mahvolur orda. şumayer gibi dümdüz bir lastik mi alsak acaba

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: o.bilge - 21 Ekim 2011, 00:41:13
aha ben de şimdi onu yazacaktım. bizim hankooklar yalan olur duman olur mahvolur orda. şumayer gibi dümdüz bir lastik mi alsak acaba
Daha kışa lastik bulamadın , birde istanbul parka ararsan yandıkki ne yandık.   :'( :'(

ReDDeviL

Alıntı yapılan: o.bilge - 21 Ekim 2011, 00:41:13
İtfaiye var sıkıntı yok :D
ADK

o.bilge

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 21 Ekim 2011, 00:44:04
Daha kışa lastik bulamadın , birde istanbul parka ararsan yandıkki ne yandık.   :'( :'(
valla artık jant üstünde gideriz. olmadı orda pit stoplarda kıyıda köşede kalan f1 lastiklerini takarız :D

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 21 Ekim 2011, 00:44:54
İtfaiye var sıkıntı yok :D
itfaiye eve mi bırakcak beni abi

AG0463

katılacak olanlar bi belirtsin kendini de anadolu yakasında uygun bi yerde ayın 30unda bulusalm en iyisi :D baska turlu olmıcak :D:D

Polo Meeting =)
GTD

DAS AUTO.

:saygılar sadece ruhsatına yarışırım.  istanbul parka gidip üç - beş araba parçalamadan içiniz rahat etmeyecek anlaşıldı  :D tamam bende varım..    fast and furious ThE PoLO 6 R  ;D   bi vin diesel  ve paul walker eksik onlarda gelirse kadro tamam :D

kivanc2003

yav beni getirtmeyin hepinizi geçmiyim sonra

kivanc2003

Alıntı yapılan: DAS AUTO. - 21 Ekim 2011, 08:45:45
:saygılar sadece ruhsatına yarışırım.  istanbul parka gidip üç - beş araba parçalamadan içiniz rahat etmeyecek anlaşıldı  :D tamam bende varım..    fast and furious ThE PoLO 6 R  ;D   bi vin diesel  ve paul walker eksik onlarda gelirse kadro tamam :D

emre senin avatar neden das auto :) reklam parasımı alıyosun

rsb

yalnız ben bişey anlamadım ... Polo buluşmasımı oluyo  yoksa sadece Polo 6R mı ? sürekli Polo 6R  vurgulanıyoda ! . . .

kivanc2003

POLO bulusması olsun...Polo 6R olursa olmaz tüm pololar olmalı bence hatta tüm VW,

DAS AUTO.

Alıntı yapılan: kivanc2003 - 21 Ekim 2011, 08:55:46
emre senin avatar neden das auto :) reklam parasımı alıyosun

Bunların hepsi safsata, söylenti  ;D