İSTANBUL etkinliğine ne dersiniz?

Başlatan mukusar, 12 Ekim 2011, 17:41:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

Ben size  önce buluşmayı genelleştirin ilgilenebilcek kişilerde dahil olup organize eder demiştim usta  ;D Forumda kişi sayısı az değil baya adam var ama kesin kimse konuşmamış yorumlarda o yüzden ciddi değilmiş gibi algılanıyor herhalde o yüzden bence durum bu halde :)

Tranbzon park güzel yer buluşma için nasıl olur bilmiyoruym ama restaurant olarak güzel  :tamamdir Birde herkesin şurda burda olsun demesiyle buluşmayı biraz zor yaparsınız benden tavsiye  :) köprüye yakın bir yeri ortak nokta olarak sayıp saati ve tarihi belirlersin gelen gelir. Ben o şekil yapmıştım bayada kişi gelmişti çok da güzel yapmıştık buluşmamızı http://www.vwtr.net/forum/gecmis-bulusmalar/09042011-istanbul-team-bulusma-fotograflari-t21327.0.html
ADK

AG0463

haklısınz biraz =)  zaten ekleyen de olmamış o yuzden hevesim de kactı bundan sora biri ayarlarsa giderim ayarlamazsanız da napalm artık otururz totomuzun ustunde :D
GTD

TwinCept

Alıntı yapılan: AG0463 - 29 Ekim 2011, 19:33:50
haklısınz biraz =)  zaten ekleyen de olmamış o yuzden hevesim de kactı bundan sora biri ayarlarsa giderim ayarlamazsanız da napalm artık otururz totomuzun ustunde :D
fifi ;D  yenisi eklendi toto  ;D

Gel azam boşver  spora gidelimm

AG0463

Alıntı yapılan: TwinCept - 29 Ekim 2011, 20:25:54
fifi ;D  yenisi eklendi toto  ;D

Gel azam boşver  spora gidelimm

pazartesi ordayım abi çorlu vag meeting e devam ne diyim. :D:D
GTD

AG0463

TARIH: 5 Kasım Cumartesi
YER: BAHCELIEVLER METROPORT AVM
SAAT: 14:00

Katılımcılar =)   (Katılımcılar Nick ve isim yazabilrler.. Herkesi bekleriz.)

1) DAS AUTO(Emre)
2) AG0463(Azam)
3)DeJaVu23 (CEM)
4)
5)
.
.
.
.
GTD

DeJaVu23

beni de yazın beyler DeJaVu23 (CEM)

AG0463

Alıntı yapılan: AG0463 - 01 Kasım 2011, 16:41:51

Katılımcılar =)   (Katılımcılar Nick ve isim yazabilrler.. Herkesi bekleriz.)

1) DAS AUTO(Emre)
2) AG0463(Azam)
3)DeJaVu23 (CEM)
4)
5)
.
.
.
.

GTD

AG0463

Katılımcılar =)   (Katılımcılar Nick ve isim yazabilrler.. Herkesi bekleriz.)

1 ) DAS AUTO(Emre)
2 ) AG0463(Azam)
3 ) DeJaVu23 (CEM)
4 ) kivanc2003(Kivanc)
5 ) rsp (Reha)
6 )
7 )
8 )
.
.
.
.

GTD

ReDDeviL

köprüye yakın yerden vazgeçtiniz herhalde  , anadolu yakasındakilere kolay gelsin  :D
ADK

AG0463

biraz oyle oldu. =)  ya anadolu ya yakın yapalm diyoruz avrupadakiler sıkıntı cıkarıyo o yuzden biz 2 kişi buluşmaya karar verdik. şimdi 5 oldk ne guzel işte :D i20 sahipleri de gelebilr bu arada :D
GTD

ReDDeviL

Allah razı olsun beni kabul ettiğiniz için  :D  ;D yok kardeşim saol toplu buluşma yaptıgımız zaman gelirim ben  özledim herkesi zaten forum buluşmasını sizin 2 kişi buluştugunuz güne denk getiririz  :D :D
ADK

AG0463

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 02 Kasım 2011, 20:15:41
Allah razı olsun beni kabul ettiğiniz için  :D  ;D yok kardeşim saol toplu buluşma yaptıgımız zaman gelirim ben  özledim herkesi zaten forum buluşmasını sizin 2 kişi buluştugunuz güne denk getiririz  :D :D

=))) tmm o zaman ayalarız bi gün
GTD