Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Araç 1.Viteste kitlenircesine patinaj yapıyor ??

Araç 1.Viteste kitlenircesine patinaj yapıyor ??

Başlatan doguslu, 10 Ekim 2011, 20:03:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

doguslu

Arkadaşlar bu olayıda bugün itibariyle sorma gereği duydum bundan evvelki aracım citroen c2 vts di o bile 1. viteste bu kadar patanaja kalmıyodu bunda biraz gaza yüklenildği takdirde  bildiğiniz araç sanki kitleniyor boğuluyor sanki araç falan..  sizde de oluyor mu ? varmıdır bir çözümü ? Saygılar :)

tunataskiran

aracında asr varsa torku önemli derecede kesiyor. Ama sen patinaj yapıyor demişsin. boğuluyo patinaj yapıyor nasıl oluyor.?

AG0463

wallahi kalkışlarda gazı dipleyince ortalığı yara yara patinaj çekiyorum :D boğulma gibi birşey de olmuyo acıkcası.  :D
GTD

doguslu

araç patiye kaldıktan sonra bide kitlenio üstüne sanki.. devir kesilio bir süre sonra  :-\
azam gazı kökle iyi hoşta her seferinde patinaj yapması çok iyi bişey olmuyor işte  :)

AG0463

araba guclu abi :P gazı koklemicez çözümü bu :D:D hafif olduğundan sarıyo olabilr bu kadar. ama pek de bi fikrim yok :D
GTD

doguslu

alışık değilim o yüzden garip geldi  ;D zımba gibi kalkmak istesen yok araç müsade etmio :) vardır belki bir çözümü  :)

o.bilge

Alıntı yapılan: doguslu - 10 Ekim 2011, 23:32:54
alışık değilim o yüzden garip geldi  ;D zımba gibi kalkmak istesen yok araç müsade etmio :) vardır belki bir çözümü  :)

arkadaşlar arabalar iyi hoş güzel de, sonuçta bu araçlar dümdüz 1.4 motor araçlar. bi tsi falan değiller. çok iyi kalkış beklememelisiniz bence. hele zımba gibi kalkış :D

doguslu

çokta küçümsememek lazım araç gayet seri esasında. ama o kalkış esnası işte  :-\ :D biranda yüklenince olay kopuyor. biraz ilerledikten sonra yardırınca sıkıntı olmuyor ama  8)  :tamamdir

o.bilge

Alıntı yapılan: doguslu - 10 Ekim 2011, 23:57:45
çokta küçümsememek lazım araç gayet seri esasında. ama o kalkış esnası işte  :-\ :D biranda yüklenince olay kopuyor. biraz ilerledikten sonra yardırınca sıkıntı olmuyor ama  8)  :tamamdir

demeye çalıştığım oydu. çok yüklenmeyelim manasında.

ihsan_07

bu olayda,biraz lastiğin,birazda asfalttın etkisi var,

asfalt kaynak gibi lastik hankook yol tutmuyor,bide sen yağışlı havada görcen 2 de bile pati çekiyor benim canavar  ;D
2011 VW POLO 1.4 85 hp Comfortline Şeker Beyazı
mtec 8000k xenon,philips sis led,elektronik egzoz sistemi,eibach 5 cm helezon,16 inç GTI jant

DAS AUTO.

Alıntı yapılan: doguslu - 10 Ekim 2011, 20:03:53
Arkadaşlar bu olayıda bugün itibariyle sorma gereği duydum bundan evvelki aracım citroen c2 vts di o bile 1. viteste bu kadar patanaja kalmıyodu bunda biraz gaza yüklenildği takdirde  bildiğiniz araç sanki kitleniyor boğuluyor sanki araç falan..  sizde de oluyor mu ? varmıdır bir çözümü ? Saygılar :)

Aynen öyle kalkışta fazla yüklenince oluyo .. çözüm olrak yavaş kalkıyorum rakiplerime avans veriyorum sonra 2. vites ve 3. vites 4000d/d  -  4500d/d devirde geçince hepsini nolduuu yaaa  sanki bi şey geçti yanımızdan izlenimi veriyorum. ;D  ama bu pololar çok fena keratalar hepimiz gibi bende seviyorum.. ;)

ihsan_07

Alıntı yapılan: kivanc2003 - 11 Ekim 2011, 11:35:36
geçen bi kapattım ferrari noluyo dedi :))
kınavc senden sonra adam kesin satmıstır ferrariyi,gururuna yediremez  ;D ;D
2011 VW POLO 1.4 85 hp Comfortline Şeker Beyazı
mtec 8000k xenon,philips sis led,elektronik egzoz sistemi,eibach 5 cm helezon,16 inç GTI jant

o.bilge

ferrari araba değil ki zaten. çoluk çocuğu alıp bi pikniğe gidemezsin ferrariyle :D ;D ;D