Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
SAKARYA BULUŞMASI 09.10.2011 - Sayfa 2

SAKARYA BULUŞMASI 09.10.2011

Başlatan Yükselgfb, 09 Ekim 2011, 23:18:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rene

Vay arkadaş bi ben eksikmişim ya :(

Yükselgfb

Alıntı yapılan: barthez - 10 Ekim 2011, 08:14:09
güzel buluşmaydı katılan arkadaşlara teşekkür ederim arabaları model sıralamasına göre iyi
sıraladık havada şansımıza tam denk düştü  :)

Aynen abi tam kalktık yağmur artmaya başladı.
dönüşte de konvoy yaparız diye düşündüm ama bi baktım kimseler yok arkadaşlar çok hızlı gti olduğum halde yetişemedim  ;D

Alıntı yapılan: mk2gti54 - 10 Ekim 2011, 13:27:44
evet güzel bir gündü herkese teşekkür ederim. talha ve serkan kardeşlerime fotolar içinde ayrıca teşekkür ediyorum

Sen de sağol sefa kardeşim.

Alıntı yapılan: rene - 10 Ekim 2011, 20:40:31
Vay arkadaş bi ben eksikmişim ya :(

Aynen Eren bi sen eksiktin olsun nasip değilmiş bidaki sefere artık  :tamamdir

SpeedyTR

Elinize ayağınıza sağlık arkadaşlar :) güzel bir buluşma olmuş.. Katılımın ve hissetiğiniz heyecanın giderek artmasını dilerim.. :) Antalya'dan iki tane 07 vardı aranızda, onları görünce ayrı bi mutlu oldum :) Cengiz'in arabayı yakınen tanıyorum zaten.. kardeşimin aracı görünce bi garip oldum.. "07VE313" bende de ayrı bi hikayesi var o arabanın... :)

cengizhan_mk3

saol kardeşim benim..  sana taze taze bir haber daha vereyim egemenin mk2 sakarya ya bu gruba dahil olma yolunda ilerliyor taliplileri var da biz kız evi olarak nazlanıyoz  :D :D

o.bilge

aah ah gözümde tüttü adapazarı

SpeedyTR

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 10 Ekim 2011, 21:39:35
saol kardeşim benim..  sana taze taze bir haber daha vereyim egemenin mk2 sakarya ya bu gruba dahil olma yolunda ilerliyor taliplileri var da biz kız evi olarak nazlanıyoz  :D :D
Vallamı?? :) hayırlısı olsun ya, olm sakarya'ya mı taşıncaz nolcak?

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: SpeedyTR - 11 Ekim 2011, 11:28:46
Vallamı?? :) hayırlısı olsun ya, olm sakarya'ya mı taşıncaz nolcak?
kuzen bir şey dikkatimi çekti zaten sakaryadaki 5 arabadan 1 i Antalya plaka  ;D

betazom

adamlar işi biliyor ya...cengo senin arabayı sensiz görünce bi hoş oldum kardeşim. o araçların içinde benim kırmızı çok cici durur. abi kardeş gezmeye devam ederler  :sevgi: VE 313 & EG 864... :sevgi:

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: betazom - 11 Ekim 2011, 14:28:31
adamlar işi biliyor ya...cengo senin arabayı sensiz görünce bi hoş oldum kardeşim. o araçların içinde benim kırmızı çok cici durur. abi kardeş gezmeye devam ederler  :sevgi: VE 313 & EG 864... :sevgi:
:tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir  Arabam öksüz kalmasın oralarda .. Ne duruyor fotolarda gavur  ;)

Yükselgfb

Cengiz  aracını bu kadar seviyordun madem niye sattın?

nihilist_deniz

Güzel bir buluşma olmuş.   :tamamdir
Golf: O bir tutku

srndesign

ne demek nedemek mk2gti54 senin nick'in ne güzelmiş öle  : :tamamdir

srndesign

ne yaptın sefa abi karbüratörü mehmet abi ye gittinmi?

srndesign

Tşk. ederiz sağolun sizleri de bekleriz gitigide büyücez ihşaallah aklımda bazı fikirler oluşmaya başladı  :)