SeLaM VW Ailesi Buda Benim Yeni NEW SCHOOL um ...

Başlatan cengizhan_mk3, 07 Ekim 2011, 21:02:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5ani5 mk2

hayırrlıı olsun abiii  güzel araç yap bunuuda :)
Exclusive Garage

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 10 Ekim 2011, 16:46:19
hayırrlıı olsun abiii  güzel araç yap bunuuda :)
ufak ufak gireriz bilalim yine zevkimize göre yukarıda jant seçimini yaptım ilk hedef tavan siyah folyo ,jant ve gti ön görünüm  işte far karartma ile ilgilide bilgi edinmeye çalışıyorum  :tamamdir :tamamdir

htmetin

Hayırlı olsun Cengiz.. Zaten bu arabanın varlığında haberimiz vardı şimdi belgelenmiş oldu.. Herşey bir yanada; senin kız tarafı ile olan alışverişlerine hayranım. Bundan önceki arabada kayınpederindi galiba yanlış hatırlamıyorsam.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: htmetin - 10 Ekim 2011, 17:53:35
Hayırlı olsun Cengiz.. Zaten bu arabanın varlığında haberimiz vardı şimdi belgelenmiş oldu.. Herşey bir yanada; senin kız tarafı ile olan alışverişlerine hayranım. Bundan önceki arabada kayınpederindi galiba yanlış hatırlamıyorsam.
evet kardeşim Sponsor sağlam Allah tan  :D :D :D :D  2008 fiesta verdik 2005 polo aldık zararına  :p :p 

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 10 Ekim 2011, 17:35:04
ufak ufak gireriz bilalim yine zevkimize göre yukarıda jant seçimini yaptım ilk hedef tavan siyah folyo ,jant ve gti ön görünüm  işte far karartma ile ilgilide bilgi edinmeye çalışıyorum  :tamamdir :tamamdir

olurr olur güzel olurr:)
Exclusive Garage

cengizhan_mk3

AG0463

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 10 Ekim 2011, 17:35:04

geçen bu aracın siyahını gördüm istanbulda. far karartma yapmıs sadece ve sinyal ampulunu deişmiş alacalı bulacalı bi renk boyle siyahın icinde rengarenk parlıyo o kadar guzel olmustu ki araç :D:D

bu arada abi aracın hayırlı olsn. geç de olsa yazabildim buraya =). kazasız belasız inş :D
GTD

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: AG0463 - 25 Ekim 2011, 01:53:41
geçen bu aracın siyahını gördüm istanbulda. far karartma yapmıs sadece ve sinyal ampulunu deişmiş alacalı bulacalı bi renk boyle siyahın icinde rengarenk parlıyo o kadar guzel olmustu ki araç :D:D

bu arada abi aracın hayırlı olsn. geç de olsa yazabildim buraya =). kazasız belasız inş :D
Amin kardeşim yapmakla yapmamak arasında kararsızım malum bizde peder bank sinemalarda oynuyor artık  ;)

by_burak

Abi aynı kasa polom var bende far karartmayı hala yaptırmadım napsam bilmiyorum  :)

Bu arada 2009 tdi poloda jant alırken 5x100 mü 5x112 mi almam gerekiyor ?
Sormamdaki sebep heralde sizde jant taktırıcaksınız belki biliyorsunuzdur

AG0463

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 25 Ekim 2011, 02:02:07
  Amin kardeşim yapmakla yapmamak arasında kararsızım malum bizde peder bank sinemalarda oynuyor artık  ;)

=))
GTD