Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
SeLaM VW Ailesi Buda Benim Yeni NEW SCHOOL um ... - Sayfa 2

SeLaM VW Ailesi Buda Benim Yeni NEW SCHOOL um ...

Başlatan cengizhan_mk3, 07 Ekim 2011, 21:02:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5ani5 mk2

hayırrlıı olsun abiii  güzel araç yap bunuuda :)
Exclusive Garage

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 10 Ekim 2011, 16:46:19
hayırrlıı olsun abiii  güzel araç yap bunuuda :)
ufak ufak gireriz bilalim yine zevkimize göre yukarıda jant seçimini yaptım ilk hedef tavan siyah folyo ,jant ve gti ön görünüm  işte far karartma ile ilgilide bilgi edinmeye çalışıyorum  :tamamdir :tamamdir

htmetin

Hayırlı olsun Cengiz.. Zaten bu arabanın varlığında haberimiz vardı şimdi belgelenmiş oldu.. Herşey bir yanada; senin kız tarafı ile olan alışverişlerine hayranım. Bundan önceki arabada kayınpederindi galiba yanlış hatırlamıyorsam.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: htmetin - 10 Ekim 2011, 17:53:35
Hayırlı olsun Cengiz.. Zaten bu arabanın varlığında haberimiz vardı şimdi belgelenmiş oldu.. Herşey bir yanada; senin kız tarafı ile olan alışverişlerine hayranım. Bundan önceki arabada kayınpederindi galiba yanlış hatırlamıyorsam.
evet kardeşim Sponsor sağlam Allah tan  :D :D :D :D  2008 fiesta verdik 2005 polo aldık zararına  :p :p 

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 10 Ekim 2011, 17:35:04
ufak ufak gireriz bilalim yine zevkimize göre yukarıda jant seçimini yaptım ilk hedef tavan siyah folyo ,jant ve gti ön görünüm  işte far karartma ile ilgilide bilgi edinmeye çalışıyorum  :tamamdir :tamamdir

olurr olur güzel olurr:)
Exclusive Garage

cengizhan_mk3

AG0463

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 10 Ekim 2011, 17:35:04

geçen bu aracın siyahını gördüm istanbulda. far karartma yapmıs sadece ve sinyal ampulunu deişmiş alacalı bulacalı bi renk boyle siyahın icinde rengarenk parlıyo o kadar guzel olmustu ki araç :D:D

bu arada abi aracın hayırlı olsn. geç de olsa yazabildim buraya =). kazasız belasız inş :D
GTD

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: AG0463 - 25 Ekim 2011, 01:53:41
geçen bu aracın siyahını gördüm istanbulda. far karartma yapmıs sadece ve sinyal ampulunu deişmiş alacalı bulacalı bi renk boyle siyahın icinde rengarenk parlıyo o kadar guzel olmustu ki araç :D:D

bu arada abi aracın hayırlı olsn. geç de olsa yazabildim buraya =). kazasız belasız inş :D
Amin kardeşim yapmakla yapmamak arasında kararsızım malum bizde peder bank sinemalarda oynuyor artık  ;)

by_burak

Abi aynı kasa polom var bende far karartmayı hala yaptırmadım napsam bilmiyorum  :)

Bu arada 2009 tdi poloda jant alırken 5x100 mü 5x112 mi almam gerekiyor ?
Sormamdaki sebep heralde sizde jant taktırıcaksınız belki biliyorsunuzdur

AG0463

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 25 Ekim 2011, 02:02:07
  Amin kardeşim yapmakla yapmamak arasında kararsızım malum bizde peder bank sinemalarda oynuyor artık  ;)

=))
GTD