Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
...ReDDevil...Satıldı - Sayfa 5

...ReDDevil...Satıldı

Başlatan tech_00, 24 Eylül 2011, 19:22:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tech_00

Arkadaşlar bugun aslana bindim sabah çalıştırdım,,viteste giderken gazdan ayağımı cekince bi şanzıman aglama sesi geldi ama bildiğin Bebek ciyaklaması gibi baya moral çöktü benim  >:( arabayı garaja bıraktım işe gittim..Geldiğimde ustaya gittim debriyaj teli koptu kopacak dedi yarın oğlen bırakıcam arabayı hallolucak neyseki..Bian şanzıman sandım o sesı duyunca cok uzuldum şanzıman inecek falan dıye Allahtan daha basıt bırsey çıktı :)

rsb

bendede o ses var şanzıman diye düşünüyodum bende .. acaba benimdemi debriyaj teli ile alakalı ?

tech_00

Alıntı yapılan: rsb - 06 Aralık 2011, 21:44:27
bendede o ses var şanzıman diye düşünüyodum bende .. acaba benimdemi debriyaj teli ile alakalı ?
Yok azbisey gelıyosa normal şanzımandakı zamanla olan aşınmadan dolayı,ama bu baya çığlık gıbıydı,araban kaç kmde reha?

ReDDeviL

Berk aracın debriyajı nı bendeyken değiştirmiştik km sini hatırlamıyorum neden öyle sıkıntı yarattı çok mu yoruyosun aracı napıosun
ADK

tech_00

Yok altan yorarmıyım,babam ilk bındıgınde bırkır seni bu halat debrıyaj kötü demisti anca dayandı demekkı..yormaktan kastın ne tam olarak mesela :)

ReDDeviL

valla tam olarak derken arabayı kütük gibi kullanmak mesela  :D şaka bir yana debriyajı yorma anlamında dedim
ADK

tech_00

Yok kardesim ne kutugu aaa :( bayramda çınarcıktan dönerken çınarcık-ist atasehır gişelerine 2 saatte geldim atasehirden boğazici köprusune dur-kalkl 2 saatte geldim ordada bırcok arac durkalktan su kaynattı bız mis gibi geldik..yoruldu dıyebılecegım tek yer ;)

murat_2242

debriyaj teli değişiminin maliyeti ne kadardır acaba.bende değiştirecemde yakında paylaşırsanız sevinirim.

murat_2242

06kzn39

65 tl tel diye biliyorum işcilikten haberim yok

tech_00

Arkadaşlar sıkıntı debriyaj telinden ziyade Şanzımanla alkalıymış,yarın şanzımancıya gidicem işten sora babamla bakalım ne cıkarıcak >:( malum araba 180bine dayandı bilyelerde sıkıntı olabilir...eğer pazar gününe kadar cıkmassa reddevil Mersoyla gelicem bulusmaya neyazıkkı..gönül arabamla gelmekten yana ama cıkamassa eğer hıc olmassa mersoylada olsa orada bulunmak ısterım :(

atego

Alıntı yapılan: tech_00 - 07 Aralık 2011, 18:59:49
Arkadaşlar sıkıntı debriyaj telinden ziyade Şanzımanla alkalıymış,yarın şanzımancıya gidicem işten sora babamla bakalım ne cıkarıcak >:( malum araba 180bine dayandı bilyelerde sıkıntı olabilir...eğer pazar gününe kadar cıkmassa reddevil Mersoyla gelicem bulusmaya neyazıkkı..gönül arabamla gelmekten yana ama cıkamassa eğer hıc olmassa mersoylada olsa orada bulunmak ısterım :(

Geçmiş olsun şanzımanda ne oldu ki birden böyle yaptı :( Ben de korkuyorum aslında şanzımandan, sorun yok ama pat diye çıkıyor ortaya.