Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
...ReDDevil...Satıldı - Sayfa 4

...ReDDevil...Satıldı

Başlatan tech_00, 24 Eylül 2011, 19:22:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

olm şu okan üniversitesi stickerı duruyormu hala  ;D Maşallah
ADK

tech_00

Hatırası vardır diye çıkarmıyorum kardeşim eyvallah :D Şaka bi yana iz kalır filmde sora canımı sıkar söker yeni film çekerim falan diye çıkarmıyorum  :bekleriz:

ReDDeviL

ADK

tech_00

Isıtmak demişken aklımda iç kısımda bazı yerlere 3M carbon yapasım var Altan nedersin ? onu yaparsam okanıda ısıtarak cıkarırım bak  :D

STAK67

Alıntı yapılan: tech_00 - 06 Aralık 2011, 12:02:10
Isıtmak demişken aklımda iç kısımda bazı yerlere 3M carbon yapasım var Altan nedersin ? onu yaparsam okanıda ısıtarak cıkarırım bak  :D

güzel olabilir uygulanmış örnekleri güzel duruyo ama folyoyu 3M'den başkasını tavsiye etmem oracal falan uğraşmayın sakın büyük dert

tech_00

Bigünü komple ayırıp yapmak lazım abi,iç kapı kollarını,konsolda yapılabılecek yerlerı yapmak lazım,3M engüzeli kesinlikle  :)

rsb

öyle bişi yapcagın zaman haber et belki bende gaza gelirim .. en kötü sana yardım ederim :)

tech_00

Alıntı yapılan: rsb - 06 Aralık 2011, 12:18:36
öyle bişi yapcagın zaman haber et belki bende gaza gelirim .. en kötü sana yardım ederim :)
Eyvallah Reha söyle komple bıgunumuzu ayırıcak bı zaman bulmak lazım  :) Hersey yolunda gıderse pazar gunu görusuruz insallah

ReDDeviL

Tercih meselesi berk , karbon kaplama hoşuma gidior benimde Fakat iç kısımda sevmiyorum ben ama yapıcaksanda 3m  kullan  :tamamdir
ADK

htmetin

Tokyo dirift filmindeki gibi olmuşş. otopark  ;)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

tech_00

Alıntı yapılan: htmetin - 06 Aralık 2011, 17:36:55
Tokyo dirift filmindeki gibi olmuşş. otopark  ;)
Cihangir driftt  :D makınanın basına gıdıp aracın numarasını yazıp dugmeye basıyosun araclar yer degıstırıyo,bizimkıne yer acılıyo tıkk gelıyo sora asagıdan...gelecege dönüş filminde hissettım  kendımı :D

tech_00

Alıntı yapılan: rsb - 06 Aralık 2011, 13:49:10
inşallah ... getir folyoyu mangaldan sonra yapalım :)
Yağlı ellerlemi  ;D ısıtmak lazım kardesım onu sekıllendırırken,,mangaldamı ısıtıcaz :D

tech_00

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 06 Aralık 2011, 17:28:28
Tercih meselesi berk , karbon kaplama hoşuma gidior benimde Fakat iç kısımda sevmiyorum ben ama yapıcaksanda 3m  kullan  :tamamdir

Altanım o sinyalin orda kırık varya çıtırdan...onuda yok etmıs oluruz gözüme batıyor :tamamdir