Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
koltuk başlığına monitör montajı - Sayfa 2

koltuk başlığına monitör montajı

Başlatan deli_kan57, 13 Eylül 2011, 00:30:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

metalteo

Alıntı yapılan: KrsTNcK - 13 Eylül 2011, 23:36:48
Resim yokta çekerim..Gümrükten almıştım markası yok herhalde gümrükten sonra marka basılıyor ama pionner vs gibi markaları aratmaz emin olun..Bulamayacağınız alıp dua edeceğiniz bi ürün koltuk kafalıklarıda var kafalıklara monteli sıfır ayarında garantisi herşeyi full duruyor içine dvd alıyor arkadakiler ayrı öndekiler ayrı sevredebiliyorlar..

resimleri bekliorum

gültekin77

Güzel bir çalışma olmuş eline emeğine sağlık.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

deli_kan57

Alıntı yapılan: gültekin77 - 13 Eylül 2011, 23:43:40
Güzel bir çalışma olmuş eline emeğine sağlık.
çok teşekkür ederim gültekin. elimizden geldiği kadar işte :)

emrah_akkas

Güzel olmuş tabide ben bu tarz şeyleri uygularken aracıma orjinal parçaları kullanmamaktan yanayım... Çıkma falan alıp keşke öyle yapsaydın...
Kendi adıma konuşuyorum geçende ön logoyu mat siyah ile kapladım. Aslında boyayacaktım ama bizim buralarda sadece logoyu bulamadığım için folyo kapladım en kısa zamanda Aksaraya gidip logo alıp boyayacağım orjinal parçasınıda garajımda saklayacağım....

deli_kan57

Alıntı yapılan: emrah_akkas - 14 Eylül 2011, 10:30:49
Güzel olmuş tabide ben bu tarz şeyleri uygularken aracıma orjinal parçaları kullanmamaktan yanayım... Çıkma falan alıp keşke öyle yapsaydın...
Kendi adıma konuşuyorum geçende ön logoyu mat siyah ile kapladım. Aslında boyayacaktım ama bizim buralarda sadece logoyu bulamadığım için folyo kapladım en kısa zamanda Aksaraya gidip logo alıp boyayacağım orjinal parçasınıda garajımda saklayacağım....
bende genellikle senin gibi düşünüyorum ama sabırsızlandım işte. ATATÜRK veya maslak sanayi'ye işim düşerse alıcam bir çift başlık.