Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Aydınlatma

Aydınlatma

Başlatan metalteo, 01 Eylül 2011, 23:43:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

metalteo

Arkadaşlar eski arabamda 8000k xenon vardı ama ayda 1 balans arıza veriyordu. >:( şimdi ki arabamda aynı sıkıntıyı yaşamak istemediğimden xenon takmak istemiyorum. Beyaz lamba önerilerinizi bekliyorum marka model v.s  beyaz arabaya sarı far çok gıcık duruyor  :D

oneblood

daha önce bende beyaz lamba kullanıyorum ama çok yetersizdi özellikle uzun yolda. mtec xenon kiti almanı tavsiye ederim diğer ucuzlar sizin de dediğiniz gibi hemen bozuluyor ben mtec aldım çok memnunum.

metalteo

ne kadar zamandır kullanıyorsunuz ve fiyatı ne kadar?

deli_kan57

ampul takmanı önermem kardeşim. bende kaliteli xenonlardan takmanı öneririm. bide tampona sis taktır. onlarada xenon taktırırsan dadından yenmez..  :sevgi:

oneblood

Alıntı yapılan: metalteo - 02 Eylül 2011, 21:14:02
ne kadar zamandır kullanıyorsunuz ve fiyatı ne kadar?
2 aydır mtec biraz pahalı ama değiyor diğer ucuz xenon setlerini almanı kesinlikle tavsiye etmem mtec 150 tl civarında

metalteo

Alıntı yapılan: oneblood - 02 Eylül 2011, 22:44:27
2 aydır mtec biraz pahalı ama değiyor diğer ucuz xenon setlerini almanı kesinlikle tavsiye etmem mtec 150 tl civarında

150 tl ucuzmuş  :D

metalteo

Alıntı yapılan: deli_kan57 - 02 Eylül 2011, 22:35:35
ampul takmanı önermem kardeşim. bende kaliteli xenonlardan takmanı öneririm. bide tampona sis taktır. onlarada xenon taktırırsan dadından yenmez..  :sevgi:

hmm düşündümde bencede dadından yenmez  ::) ;D