Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Far Seçimi yapıldıı Sonarları kim istiyoo:) - Sayfa 5

Far Seçimi yapıldıı Sonarları kim istiyoo:)

Başlatan 5ani5 mk2, 31 Ağustos 2011, 22:38:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5ani5 mk2

cengizzz abii stoplrı çevirdim aşdıgım hafta orjinlee farlrı güzel duruyoduu ama dedgin gibi en güzaelii orjinall ve sonundaa onlarıdaa takııcamm:) bencede çok güzell olckk bu olayy patlarrr giderrrr;)
Exclusive Garage

cengizhan_mk3

olur kardeşim neden olmasın  :tamamdir.. Bende bi takayım benim karartılmışları değişikliklik gelsin tavanı siyah kaplama yapıp öyle takacaktım ı ambiyans kararsın iyice diye folyo aldım daha uygulamadım farlar duruyo .. En iyisi fardan başlayayım   :tamamdir.. farlarıda fotolarım ev far cenneti oldu..  :D :D

5ani5 mk2

::) antalyada bedava dagıtıyolarsa banada gönder abii:)
Exclusive Garage

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 10 Eylül 2011, 15:15:15
::) antalyada bedava dagıtıyolarsa banada gönder abii:)
;D ;D ;D ;D ;D yok be ya araçla beraber 2 takım geldi ikisininde içi sararmış tı ufaktan onlarda karartma işlemlerini uyguladım ..bitanede saf tertemiz ben aldım ondan birikti  ;)  hector de olan farlardan sipariş çektim daha gelmedi bayram vs. vs.  gelir gelmez hemen satıyorum ... takmayacam :tamamdir

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 10 Eylül 2011, 20:27:14
  ;D ;D ;D ;D ;D yok be ya araçla beraber 2 takım geldi ikisininde içi sararmış tı ufaktan onlarda karartma işlemlerini uyguladım ..bitanede saf tertemiz ben aldım ondan birikti  ;)  hector de olan farlardan sipariş çektim daha gelmedi bayram vs. vs.  gelir gelmez hemen satıyorum ... takmayacam :tamamdir
hadi hayıırrrlısııı:)
Exclusive Garage

stalkerr

sonarın havası bir başka açtınmı sisleri yaktınmı angelları dönen bidaha dönüyo bakıyorrrrrr......
22 Mayıs Pazar - İzmir buluşuyor...

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: stalkerr - 11 Eylül 2011, 01:39:38
sonarın havası bir başka açtınmı sisleri yaktınmı angelları dönen bidaha dönüyo bakıyorrrrrr......
güzell tabikii bakıyolardaa:) ama china malıı oldugu bellii:)
Exclusive Garage

stalkerr

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 11 Eylül 2011, 13:47:13
güzell tabikii bakıyolardaa:) ama china malıı oldugu bellii:)

benim sonarlardanmı bahsediyosun....china değiller :)))
22 Mayıs Pazar - İzmir buluşuyor...

5ani5 mk2

bendedee varr china işdee :) seniki alman sonar mıı:)
Exclusive Garage

gokhan146

5ani5 mk2

ben bilmemm prc i china mıı sonar markaa işdee:)
Exclusive Garage

5ani5 mk2

gökkhann hayırlıı olsunn diyelimm mii sonarların:)
Exclusive Garage

Onamdar

adam soğumuştur sonardan o değilde bende karartma yapayım dedim. Maskeledim attım siyahı maskeyi sökerken o parlak kaplama bantla birlikte kalktı onu nasıl halletcez :S
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

Onamdar

krom boya atsan oraya hallolurmu
yeni alcağımız mk3 e takacaktım onu benim sonarlar durcak şimdilik :D
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması