Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ÇİĞ BENZİN KOKUSU GELİYOR SEBEBİ NE OLABİLİR ?

ÇİĞ BENZİN KOKUSU GELİYOR SEBEBİ NE OLABİLİR ?

Başlatan GTİ MEHMET, 27 Ağustos 2011, 13:57:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GTİ MEHMET

arkadaşıma ait olan 97 model golf mk3  8 v  1,6 motor olan arac benzinde çalışırken eksozdan çiğ benzin kokusu geliyo sebebi ne olabilir acaba ? :-\

odyseuss

ilk çalıştırmada egzozdan su atar ama içeriden farkedilecek kadar benzin kokusu anormal.
Benzin bütün parfümlerden daha pahalı, benzin kokusu duyunca insanların hoşuna gidiyor  :)
VW Sakarya Facebook Sayfası

GTİ MEHMET

eksozdan su gelmiyo  çıkan gaz aşırı derecede benzin kokuyo . tamam tüm parfümlerden pahalı kabul ediyorum :) ama boşa gitmesin istiyoruz

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

GTİ MEHMET

ama bu koku motor sıcakkende geliyo acaba arabanın ateşlemsinde bi sıkıntımı var  yakamıyomu ki tam

shark55

bu sıkıntı benim golftede var mehmet samsunda ustalar çözemiyo bu konuyu demekki samsunda usta yok başına gelen yokmu ki buna cevap bulamdık acaba

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

shark55

Alıntı yapılan: htmetin - 15 Eylül 2011, 19:05:47
Benim de başıma gelmişti şöyle bir hikayesi var; http://www.vwtr.net/forum/golf-iii/arabamin-icin-benzin-kokmaya-basladi-t17204.15.html
bizim araçlardaki sıkıntı öyle bişe değil eksoz gazından gelen çiğ benzin kokusu var