Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ALMAN PANZERİM >>>>>>

ALMAN PANZERİM >>>>>>

Başlatan mutant_amca, 19 Ağustos 2011, 22:54:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mutant_amca

rr

ALPER.

kilometre şahane, maşallah

o yandaki turbo yazısını paintte denediniz heralde, gerçekte koymayın sakın :D

artı araba dediğin sanruflu olacak aga, kışın bile camdan gökyüzünü görmek adamın içini ferahlatıyor

araba 260ı devirdi mi kadran testi mi yapıyordunuz? :D

mutant_amca

yok bilader :D o photoshop turboda yazmıyo yanda :D niye ki yazsa nolurdu ki

mutant_amca

sunroof bi başka tabi varya :D yoksa araba kel gibi duruyo:D

mutant_amca

Alıntı yapılan: boralp - 20 Ağustos 2011, 00:15:50
kilometre şahane, maşallah

o yandaki turbo yazısını paintte denediniz heralde, gerçekte koymayın sakın :D

artı araba dediğin sanruflu olacak aga, kışın bile camdan gökyüzünü görmek adamın içini ferahlatıyor

araba 260ı devirdi mi kadran testi mi yapıyordunuz? :D
kadran testi nasıl yapılıyo da kardeş bu arabada hiç duymadım :)

ALPER.

yazsa çok çar çukal işi durur hoca, arabanın ağırlığına ters, arkada T yazıyor zaten gerek yok, orjinale sadık kalmak en iyisi.

en nihayetinde Ford Cargo kamyon değil bu, passat :)

kadran testi bazı araçlarda var, bunda oluyor mu bilmiyorum, bir anda kadranda yanması gereken bütün ışıklar yanıp, ibreler sona dayanıp geri iniyor, ama  260ı cidden devirmişsin, maşallah :)

mutant_amca

kardeş arkadada t yazmıyor :D sade olsun diye söktüm .kimse bilmiycek dizelmi benzinlimi kaç bg :D turbo mu.235 km anca yapıyo yazılım öyle galiba :) ama bigün kırcam o kadranı :D

ALPER.

kadranı kıracam diye pistonları kırma boşver

dahası sürat felakettir sana bişey olmasın ;)

mutant_amca

Alıntı yapılan: boralp - 20 Ağustos 2011, 01:21:54
kadranı kıracam diye pistonları kırma boşver

dahası sürat felakettir sana bişey olmasın ;)
saolasın :)  ;)

kqray

h.olsun 235i geçer rahat Kazasız belasız bendede var ama sunroof yok :)

lancelot

Hayırlı uğurlu olsun :) valla benım araç arıza çıkardı 120 yi geçeceğimi sanmıyorum belli bir süre pisikolojik olarak :D :D ama geçenki denememde 195 yaptım dahada gidiyordu basmadım :D bukadarıda yeter artar bana  ;D

kqray

ya ama 220den sonra hantallaşıyo :) en son 240ı gördüm dahada giderdi :) senin şu photoshoplu duran jantlara bitiorm valla orjinal jantların keşke 17si olsa :(

Yükselgfb

Bu passat 1.8 turbolar felaket yakıyor diye duydum ne kadar yakıyor lpgde?

Mk1GTI

Seni gidi Photoshop çu seni  ;D ;D  Keşke Benzin ibresini silseydin ordan oynama yaparken :D :D

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"