Polo için golf r jantı

Başlatan mustafa8988, 14 Ağustos 2011, 23:54:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mustafa8988

selam arkadaşlar aramızda polo aracında golf r 17 inc jant kullanan varmı acaba almayı düşünüyorum ama 17 olması korkutuyor çünkü yay kullanmak istemiyorum fikirlerinizi alabilirmiyim ?

ihsan_07

yay kullanmayacaksanız 16 inç takın ki arac fazla yükselmesin ama yinede en iyisi 16 dır...  illa R jant takıcam diyorsanız 16 inç malesef yok türkiyede
2011 VW POLO 1.4 85 hp Comfortline Şeker Beyazı
mtec 8000k xenon,philips sis led,elektronik egzoz sistemi,eibach 5 cm helezon,16 inç GTI jant

TwinCept

yay takılmıcaksa eğer 18"  bile taksanız kötü bir görüntü elde edeceksiniz hatta hatta  jant ebatı yükseldikçe  lastik yanak kalınlıgı azaldıkça araç dahada leylekimsi olacak 

DAS AUTO.

güzel bişey olsun sorun istemiyom diosan çin malı olmayan orijinal 16 inc jant takmalısın..

mustafa8988

çok teşekkür ederim fikirleriniz için

TarikS

Audi RS6 jantlarıyla Golf R jantları birbirine çok benzer, Anıl'ın arabasında RS6 jantları çok yakışmıştı, R jantlları da o kadar yakışır.

Eğer dikkatli kullanmazsanız kaliteli jantları da yamultursunuz. Replika janttan o kadar korkmaya gerek yok.

Yay kullanmayacaksanız görüntü kötü oluyor 17'ye hiç çıkmayın, orijinalde kalın veya en fazla 16 takınız.

AG0463

GTD

mronbas

Yay takmayı düşünmüyorsan kesinlikle jant ebatını büyütme derim, hakikaten kötü oluyor.
R jant takan gördüm coil ile uygulamış harika olmuştu.