Fren balatasından ses geliyor yeni değişti?

Başlatan audi97, 31 Temmuz 2011, 15:07:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

audi97

Beyler dün aracımın ön fren balatalarınıı değiştirdim ancak yolda giderken balatadan sürtme sesi geliyor frene basmadığım halde bu ne böyle yeni olduğu içinmi bugün kapalı olduğu için gidemedmde normalmi sizce balata diske hafifi sürtüyo sesi duyabiliyorum yani?

musa

Alıntı yapılan: audi97 - 31 Temmuz 2011, 15:07:50
Beyler dün aracımın ön fren balatalarınıı değiştirdim ancak yolda giderken balatadan sürtme sesi geliyor frene basmadığım halde bu ne böyle yeni olduğu içinmi bugün kapalı olduğu için gidemedmde normalmi sizce balata diske hafifi sürtüyo sesi duyabiliyorum yani?
kullandigin marka nedir

audi97

hocam o konuda hiç bilgim yok ama üzerinde yazıyordu çıkınca bakar buraya yazarım ayrıca marka ile bir alakası varmı varsa ne için

musa

Alıntı yapılan: audi97 - 31 Temmuz 2011, 15:11:36
hocam o konuda hiç bilgim yok ama üzerinde yazıyordu çıkınca bakar buraya yazarım ayrıca marka ile bir alakası varmı varsa ne için
tabiki marka cok onemli/ bide takilrken saplamalar ve ayarlarda baya fark ettirir. arkadasin hesabindan yaziyorum 2004 boraya yan sanaii kullandik bilmeden cayirti ve tikirti okadar rahatsiz ettiki 1000 km olmadan degistirdik

ALPER.

disk değişmedi ise, disk fatura yapmıştır

değişti ise sıcak-soğuk değişiminden eğilmiştir

araya kum-taş girmiştir

Onamdar

Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

audi97

tşk yorumlar için bugün gittim hallettiler disk faturası kırılmıştı