Bu mantığı çözebilen varmı ?

Başlatan ilker_rr, 24 Temmuz 2011, 12:24:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilker_rr

Golf 2 TD aracım var , bugünlerde 2 kişi yolculuk yaparken  ses yok , 4 kişi yolculukta egzoz biryerlere değiyor , tak tak tak vuruyor ( yere değil ) , yani arkaya yük binince egzoz vurmaya başlıyor , beni şaşırtan bir durum , mantığı çözebilen arkadaş var mı ?  ???

nakres

merhaba merhaba arka dingil ile egzoz arasındaki mesafe kapanıyor muhtemelen oraya vuruyordur.
!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

ilker_rr

Alıntı yapılan: nakres - 24 Temmuz 2011, 12:58:46
merhaba merhaba arka dingil ile egzoz arasındaki mesafe kapanıyor muhtemelen oraya vuruyordur.

Arabanın arkası yere yaklaşınca evet bir tek dingil şekil değiştiriyor oynuyor ama egzoz alt tarafta kalmıyormu , yani tam tersi araba yere yaklaştıkça , egzoz dingilden uzaklaşıyor olması lazım , gidicem egzocuya orada bakıcam bakalım nasıl oluyor.

lostys

lastiği çıkmıştır adaş dingile vuruyorrr :D aaaah ah ne çektim o sesten ben :D dagıdık dıgıdak :D

ilker_rr

Alıntı yapılan: lostys - 24 Temmuz 2011, 20:18:59
lastiği çıkmıştır adaş dingile vuruyorrr :D aaaah ah ne çektim o sesten ben :D dagıdık dıgıdak :D

Lastiklerinide yeni değiştirmiştim , adam dedi yanlış lastik almışsın , tofaş lastiğiymiş , bunlar iki günlük olur demişti , dediğide oldu , sizinde aklınızda olsun , lastiğin en iyisi '' O '' şeklinde olan lastikler , onlar sağlammış ve takılması daha kolay.

CoX_BoY

Alıntı yapılan: ilker_rr - 24 Temmuz 2011, 20:32:54
Lastiklerinide yeni değiştirmiştim , adam dedi yanlış lastik almışsın , tofaş lastiğiymiş , bunlar iki günlük olur demişti , dediğide oldu , sizinde aklınızda olsun , lastiğin en iyisi '' O '' şeklinde olan lastikler , onlar sağlammış ve takılması daha kolay.
evet durum öyle lastiklere dikkat etmek lazım benim egozta basladı bende lastiklerden şüpeleniyorum

serhaty

Benimki de vuruyor arkaya birileri binince orijinal eksozu değil, belki seninki de orijinal değildir eksozcuya bir baktır.

htmetin

Arka dingil ile egzosun "S" kıvrımı birbirine değiyordur.. Hatta kesin Odur :) Çaresi; bağlantı yerleri kaynak ile yumuşatılarak istenilen forma gelmesi..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

lancelot

benım tahminim arka tampona vuruyor  :) golf 3 te ne çekmiştim ondan :D

htmetin

Alıntı yapılan: lancelot - 25 Temmuz 2011, 15:17:50
benım tahminim arka tampona vuruyor  :) golf 3 te ne çekmiştim ondan :D

yük binince oluyor demiş arkadaş..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

lancelot

benimkide yük binince oluyodu. arbada 2 kişi önde oturuken sorun yoktu arkaya 2 kişi bindiğinde veya tek kişi binse bile vurmaya başlıyordu. yük ağırlaştıkça ses daha belirgin oluyodu.

Mk1GTI

Takozlar sağlamsa S kısmında dönmede olmuştur onada dikkat edin.. Dingilin oraya gelmeden bi ek yeri olacak egzost ordan dönebiliyor ve çok hassas bir konuma geliyor. Ben 3 yıl çektim o tıkırtıyı bulana kadar :D :D

Dip not:  O boğazdan dönükse her ay en iyisindende lastik taksanda kopartır bizim araçlar..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

ilker_rr

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 25 Temmuz 2011, 18:38:47
Takozlar sağlamsa S kısmında dönmede olmuştur onada dikkat edin.. Dingilin oraya gelmeden bi ek yeri olacak egzost ordan dönebiliyor ve çok hassas bir konuma geliyor. Ben 3 yıl çektim o tıkırtıyı bulana kadar :D :D

Dip not:  O boğazdan dönükse her ay en iyisindende lastik taksanda kopartır bizim araçlar..

En iyiyisi ben kanala alıp bakayım egzozcuda ,baz

ilker_rr

Bazen düşündüğümüz gibi olmuyor , çok iyi inceleyip çaresine bakmalı