aranıza yeni katıldım bana yardım ederseniz sevinirim ...

Başlatan dameqe, 21 Temmuz 2011, 15:02:11

« önceki - sonraki »

ThE_Unforgiven

Hayırlısı olsun kardeşim. Sen kendi zevkin doğrultusunda nasıl hoşuna gidiyorsa o tarz yaparsın aracını. Burdaki üyelerimizi çoğu orjinal ci ve-veya German Style düşüncesine sahip olduklarından o doğrultuda yorum yapmışlar.
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

mami6848

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 23 Temmuz 2011, 20:19:30
Hayırlısı olsun kardeşim. Sen kendi zevkin doğrultusunda nasıl hoşuna gidiyorsa o tarz yaparsın aracını. Burdaki üyelerimizi çoğu orjinal ci ve-veya German Style düşüncesine sahip olduklarından o doğrultuda yorum yapmışlar.
Kesinlikle doğru ve katılıyorum arkadaşın tarzıda fotolardan yansıyor.
Alıntı yapılan: Mk1GTI - 23 Temmuz 2011, 11:44:05
Apache Styl  :p
:D  ;D

cnr_mk1

:tamamdir :tamamdir

TEYOLOGY

:tamamdir :tamamdir
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

midbar

reaper

Herzaman Orjinal taraftarıyımdır bende ;D

GolfMk1Cabrio

Aramıza tekrardan hoş geldin aynı gibiyiz bende ilk aldığımda bayağı kafamda şeyler vardı stıckerlar farlar vs ama ilerde pişman olucağın değişiklikler yapma bence zaten sende yüklenen fotoları vs görünce anlıycaksın neyin ne olduğunu ben kaputun köşesine ufacık bi stıcker yapıştırmıştım 1 ay kaldı üzerinde söktüm ve üzerinden 1,5 sene geçti halka izi çıkmıyor çok pişmanım yapıştırdığıma  :-[ Bencede orjinalci ol yani orjinal derken full demiyorum sac jant vs değil orjinal aksesuar kullan inan gözüne daha bi hoş gözükücek  :tamamdir Bana göre camdaki yazıyı kaldırmakla başla farların üzerindeki filmi sök çok basit ve ucuz duruyo far kaşının üzerindeki gri şeriti sök hatta far kaşı orjinal değil heralde fazla uzun duruyo onuda sök bagaj kapağındaki gri stıckerı sök arka stopları orjinale çevir sanırım üzerinde çorap var  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

dameqe

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 25 Temmuz 2011, 18:04:36
Aramıza tekrardan hoş geldin aynı gibiyiz bende ilk aldığımda bayağı kafamda şeyler vardı stıckerlar farlar vs ama ilerde pişman olucağın değişiklikler yapma bence zaten sende yüklenen fotoları vs görünce anlıycaksın neyin ne olduğunu ben kaputun köşesine ufacık bi stıcker yapıştırmıştım 1 ay kaldı üzerinde söktüm ve üzerinden 1,5 sene geçti halka izi çıkmıyor çok pişmanım yapıştırdığıma  :-[ Bencede orjinalci ol yani orjinal derken full demiyorum sac jant vs değil orjinal aksesuar kullan inan gözüne daha bi hoş gözükücek  :tamamdir Bana göre camdaki yazıyı kaldırmakla başla farların üzerindeki filmi sök çok basit ve ucuz duruyo far kaşının üzerindeki gri şeriti sök hatta far kaşı orjinal değil heralde fazla uzun duruyo onuda sök bagaj kapağındaki gri stıckerı sök arka stopları orjinale çevir sanırım üzerinde çorap var  :)
teşekkürler açıklaman için ama burdaki bazı kişilerde senin gibi anlatsa kafama yatanı sokerım fakat yok şöyle yok böyle deyince hiç bişeyi  ellemiyorum inadına..
farları komple degıstırdım zaten bırısı kırık dıye fılm cekerek kapatmaya calısmıslardı bende degıstırdim orjınalıne dondu .
far kasınıda soktum yenı fotoları gonderınce onuda   gorursun o camdakı yazıyıda sokmeyı dusunuyorum..
hee. stoplara sıyah cam boyası ile boyandıgı için sildiğim halde gitmedi..
fakat ben millet parça hakkında yardım istediğim ettikleri muhabbete bak .
ÇOK YARDIMCI OLDUNUZ TEŞEKKÜRLER .. >:(
[i]vw[/i] golf cabrıo gtı 1800 motors
etikete gerek yok eskiler bizi iyi tanır..

dameqe

STAK67

Alıntı yapılan: dameqe - 26 Temmuz 2011, 11:08:39
teşekkürler açıklaman için ama burdaki bazı kişilerde senin gibi anlatsa kafama yatanı sokerım fakat yok şöyle yok böyle deyince hiç bişeyi  ellemiyorum inadına..
farları komple degıstırdım zaten bırısı kırık dıye fılm cekerek kapatmaya calısmıslardı bende degıstırdim orjınalıne dondu .
far kasınıda soktum yenı fotoları gonderınce onuda   gorursun o camdakı yazıyıda sokmeyı dusunuyorum..
hee. stoplara sıyah cam boyası ile boyandıgı için sildiğim halde gitmedi..
fakat ben millet parça hakkında yardım istediğim ettikleri muhabbete bak .
ÇOK YARDIMCI OLDUNUZ TEŞEKKÜRLER .. >:(

kardesim senin burda tribe girmene gerekecek bi durum yok.sen yazmışsın inadına yapmam falan :) herkes sana önayak olmak istiyo.Foruma yeni üye olan herkes geçmiştir hemen hemen bu yollardan.Zararın neresinden dönülse kârdır.ilk üye olduğum zamanlar bende farlara film falan çekmiştim.Ama forumdaki önerileri dinleyip kendi fikirlerimide katınca eskisinden daha iyi bi hal aldı arabam.:

Son hali:

sen gel inada iş yapma :) önerileri dinle.Pişman olmazsın..

Han

Alıntı yapılan: STAK67 - 26 Temmuz 2011, 11:19:16
sen gel inada iş yapma :) önerileri dinle.Pişman olmazsın..
+1453
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

GolfMk1Cabrio

Flash bellek babamın arabada gelsin atarım benimkinin ilk ve son fotosunu  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

midbar

Alıntı yapılan: dameqe - 26 Temmuz 2011, 11:09:28
Sen orjınal bin o zman hacıı..
Kardeşim bu forumdaki hiçbir arkadaşın sana karşı art niyeti olduğunu düşünmüyorum. Aksine hepimiz birbirimize yardımcı ve fikir alışverişi yapıyoruz. Tabi her fikirde kafana yatmayabilir.Ancak bizler biraz arabalarımızı orjinalliğin fazla dışına çıkmadan toparlamaya çalışıyoruz. Benim arabam 77 model bir golf 1  toplarken orjinalliğine sadık kalarak toplamaya çalıştım(ön koltuklarım hariç tabi) arabama çok iyi bir müzik seti yapabilecek imkanım olmasına rağmen şu an sadece çok eski bir radyo kullanıyorum. Görenlerde şaşırıyor ve abi nerden buldun bunu ya diyor. o söz bana çok haz veriyor. ayrıca 2 ay içerisinde sıfır aldığım jantlarımı sadece buradaki arkadaşların ısrarlı öneri ile değiştirmek zorunda kaldım.Ama ne yalan söyleyim arabamın eski jantlı hali ve yeni bbs rs jantlı halini konumda inceleyebilirsin . Kısacası buradaki hiçbir arkadaşın önerisini en azından bir dakika sakin kafayla düşün . Zaten araç senin istediğin şekilde olacaktır.Ayrıca adımda hacı değil.

[IMG]http://i51.tinypic.com/30ms5dk.jpg[/img]
[IMG]http://i51.tinypic.com/153l1lw.jpg[/img]

Arabamı bu eski görünümünden bu hale getirinceye kadar bana fikirleriyle yardımcı olan arkadaşlara sonsuz teşekkürler ediyorum.

dameqe

Alıntı yapılan: midbar - 26 Temmuz 2011, 23:04:52
Kardeşim bu forumdaki hiçbir arkadaşın sana karşı art niyeti olduğunu düşünmüyorum. Aksine hepimiz birbirimize yardımcı ve fikir alışverişi yapıyoruz. Tabi her fikirde kafana yatmayabilir.Ancak bizler biraz arabalarımızı orjinalliğin fazla dışına çıkmadan toparlamaya çalışıyoruz. Benim arabam 77 model bir golf 1  toplarken orjinalliğine sadık kalarak toplamaya çalıştım(ön koltuklarım hariç tabi) arabama çok iyi bir müzik seti yapabilecek imkanım olmasına rağmen şu an sadece çok eski bir radyo kullanıyorum. Görenlerde şaşırıyor ve abi nerden buldun bunu ya diyor. o söz bana çok haz veriyor. ayrıca 2 ay içerisinde sıfır aldığım jantlarımı sadece buradaki arkadaşların ısrarlı öneri ile değiştirmek zorunda kaldım.Ama ne yalan söyleyim arabamın eski jantlı hali ve yeni bbs rs jantlı halini konumda inceleyebilirsin . Kısacası buradaki hiçbir arkadaşın önerisini en azından bir dakika sakin kafayla düşün . Zaten araç senin istediğin şekilde olacaktır.Ayrıca adımda hacı değil.

[IMG]http://i51.tinypic.com/30ms5dk.jpg[/img]
[IMG]http://i51.tinypic.com/153l1lw.jpg[/img]

Arabamı bu eski görünümünden bu hale getirinceye kadar bana fikirleriyle yardımcı olan arkadaşlara sonsuz teşekkürler ediyorum.
tamam doğru söyleyebilirsiniz fakat sert bir tavırla dile geldiği için insanın düşünmesine bile fırsat kalmadan yazı yazıyor..