Sizce GLD mi Yoksa GLS mi ?

Baþlatan reaper, 20 Temmuz 2011, 10:24:05

« önceki - sonraki »

reaper

Bende Benzinli TaraftarÃ,,±yÃ,,±m aslÃ,,±nda fakat dizelinde havasÃ,,± bir baÃ...Ÿka  :halazn:

omertek

Alýntý yapýlan: Mk1GTI - 20 Temmuz 2011, 20:41:30
Benim Dizelden DUman çÃ,,±kmÃ,,±yo ya acaba benzinliyemi dönüyodur nedir  ;D ;D ;D ;D

Bende onu diyecektim duman falan göremiyorum ,  ÃƒÂ§okmu kibar kullanÃ,,±yoruz acaba  ???
1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

Mk1GTI

Ben biraz devirli kullanÃ,,±yorum.. AldÃ,,±Ã,,ŸÃ,,±m sahibi aracÃ,,± kaldÃ,,±rÃ,,±r kaldÃ,,±rmaz 4 e kadar çÃ,,±kÃ,,±yodu hÃ,,±z 50 de. Ben sevmiyorum öyle saÃ,,ŸÃ,,±r kullanmayÃ,,±..
"ÇalÃ,,±Ã...Ÿmadan, öÃ,,Ÿrenmeden, yorulmadan rahat yaÃ...ŸamanÃ,,±n yollarÃ,,±nÃ,,± alÃ,,±Ã...ŸkanlÃ,,±k haline getirmiÃ...Ÿ milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

reaper

Dizel aracÃ,,± sÃ,,±gÃ,,±r kullanÃ,,±rsan iyilik etmezsin araca zaten, hakkÃ,,±nÃ,,± vericeksin aracÃ,,±n  :saygÃ,,±lar

Mertt

Benim de çok duman bulutum yok ama aniden sÃ,,±kÃ,,±Ã...ŸtÃ,,±rÃ,,±rsam o anlÃ,,±k bir siyah duman attÃ,,±Ã,,ŸÃ,,±mÃ,,± düÃ...ŸÃ¼nüyorum  :D :D görmüÃ...ŸlüÃ,,ŸÃ¼m yok tabii  :D :D

[email protected]

Mert bahsettiÃ,,Ÿin bir anda hÃ,,±zlanma olayÃ,,±nÃ,,± uygun viteste düÃ...ŸÃ¼k hÃ,,±zda giderken ayaÃ,,ŸÃ,,±nÃ,,± 3000 3500 civarÃ,,±nda bi 10 sn tutuktan sonra oluyor o bahsettiÃ,,Ÿin olay . Rolling denen yarÃ,,±Ã...Ÿ türünde bunu görebilirsin . insanlar arasÃ,,±nda buna doldurmak deniyor havayÃ,,± biriktiriyorsuÃ,,±n bir nebze , gaza yüklendiÃ,,Ÿinde bahsettiÃ,,Ÿin gibi uçuyorsun :D

Mertt

Alýntý yapýlan: [email protected] - 22 Temmuz 2011, 10:07:16
Mert bahsettiÃ,,Ÿin bir anda hÃ,,±zlanma olayÃ,,±nÃ,,± uygun viteste düÃ...ŸÃ¼k hÃ,,±zda giderken ayaÃ,,ŸÃ,,±nÃ,,± 3000 3500 civarÃ,,±nda bi 10 sn tutuktan sonra oluyor o bahsettiÃ,,Ÿin olay . Rolling denen yarÃ,,±Ã...Ÿ türünde bunu görebilirsin . insanlar arasÃ,,±nda buna doldurmak deniyor havayÃ,,± biriktiriyorsuÃ,,±n bir nebze , gaza yüklendiÃ,,Ÿinde bahsettiÃ,,Ÿin gibi uçuyorsun :D
vaay iyiymiÃ...Ÿ bak  :D devir saatli olmadÃ,,±Ã,,ŸÃ,,±ndan bilmiyorum kaç devirde ama 3000 3500 diye tahmin ediyordum... O zaman candÃ,,±r ya  :sevgi: :sevgi: :sevgi:

90khan

Alýntý yapýlan: Mertt - 22 Temmuz 2011, 14:39:59
vaay iyiymiÃ...Ÿ bak  :D devir saatli olmadÃ,,±Ã,,ŸÃ,,±ndan bilmiyorum kaç devirde ama 3000 3500 diye tahmin ediyordum... O zaman candÃ,,±r ya  :sevgi: :sevgi: :sevgi:

bu bahsettiniz olay turbolu araçlardaki turboyu doldurmak mÃ,,± acaba?

Mertt

:-X bak öyleyse eÃ,,Ÿer benimkinde turbo falan yok gayet dümdüz dizel  :D :D

Mk1GTI

5 ileri GTI Ã...ŸanzÃ,,±man var bende her vites te çok seri kalÃ,,±yor.. 5. viteste 40 a düÃ...ŸÃ¼p abandÃ,,±Ã,,ŸÃ,,±mda gene banamÃ,,±sÃ,,±n demiyor.. Yolda görenler otomatik zannediyor vites deÃ,,ŸiÃ...Ÿtirmeden hÃ,,±zlanÃ,,±nca :D :D
"ÇalÃ,,±Ã...Ÿmadan, öÃ,,Ÿrenmeden, yorulmadan rahat yaÃ...ŸamanÃ,,±n yollarÃ,,±nÃ,,± alÃ,,±Ã...ŸkanlÃ,,±k haline getirmiÃ...Ÿ milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

[email protected]

Turbodada aynÃ,,± durum var tabiki turbodaki amaç aracÃ,,±n daha fazla hava almasÃ,,±nÃ,,± saÃ,,ŸladÃ,,±Ã,,ŸÃ,,± için aslÃ,,±nda aynÃ,,± durum turbodada geçerlidir.

90khan

turbosuz araçlardada bu durum geçerli mi yani