bir kaç foto.. forever bbs rs... ARTIK YOK :(

Başlatan cavanozz, 17 Temmuz 2011, 22:02:25

« önceki - sonraki »

barut

Alıntı yapılan: cavanozz - 29 Eylül 2011, 20:22:59

yukardaki 17" olmazmı tayfun 4x100 buldum bir takım orjinal bbs

98lerin orjinali 14" sen 17" yaparsan zorlarsın bence bide lastik parası var gereği yok salla

cengizhan_mk3

Hadi bakalım bekleyeceğiz ..  RS i takıpta leylek gibi gezde jant birşeye benzemesin emi. Düşürmezsinde sen şimdi arabayı COİL filan..  :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz:

selcuk_aydin

Geçenlerde bir golf III de brock jant görmüştüm baya iyi duruyordu araç kırmızı gti dı.
ERKEKLER BÜYÜMEZ OYUNCAKLARI BÜYÜR...

htmetin

Alıntı yapılan: selcuk_aydin - 30 Eylül 2011, 09:17:33
Geçenlerde bir golf III de brock jant görmüştüm baya iyi duruyordu araç kırmızı gti dı.

Arka frenler disk olduğunda süper yakışıyor evet..

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 30 Eylül 2011, 01:30:40
Hadi bakalım bekleyeceğiz ..  RS i takıpta leylek gibi gezde jant birşeye benzemesin emi. Düşürmezsinde sen şimdi arabayı COİL filan..  :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz:

Coilover var Can'da.. daha kutusunu açmadı biliyorum:)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

cavanozz

arkadaşlar çakma makma alıcaz bbs rs,  coil de takacaz aracımızı da basıcaz..   >:D

yeni yine yeniden..!! 8)

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: cavanozz - 30 Eylül 2011, 11:37:10
arkadaşlar çakma makma alıcaz bbs rs,  coil de takacaz aracımızı da basıcaz..   >:D

ozaman full destek can +2 -2 kamberde bekliyorum   ;)

htmetin

Çakmaları ne kadar TL? Orjinleri ne kadar?
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

cavanozz

Alıntı yapılan: selcuk_aydin - 30 Eylül 2011, 13:07:44
fikir verebilir belki , gerçi cabrio araç bu[IMG]http://img36.imageshack.us/img36/786/vwgolfmk3cabriosilverab.th.jpg[/img]

selçuk, broc daha önce kullandım tekrar aynı janta geri dönüş yapmayalım diyorum...  :melek:

Alıntı yapılan: htmetin - 30 Eylül 2011, 12:45:19
Çakmaları ne kadar TL? Orjinleri ne kadar?

mk3 buluşmasında oğuzhan  bbs rs sıfır takmıştı,  kaça ve nerden almıştı bilen varmı ?  ;D
yeni yine yeniden..!! 8)

selcuk_aydin

tamam o zaman , bi saattir brock lu mk III arıyorum  ;D)
ERKEKLER BÜYÜMEZ OYUNCAKLARI BÜYÜR...

cavanozz

cengiz, kamberi nası yapıcaz sonra göbek sıkıntımız olmasın..  rot balans yaparkenmi olacak?  parça gerekiyormu ? anlat bilelim artısını eksisini öna göre yapalım  ^-^
yeni yine yeniden..!! 8)

nizam

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 30 Eylül 2011, 13:55:52
http://www.youtube.com/watch?v=eiw8NO-KCpE örnek

mk3 lerde böyle bir iş olursa kolay pul incik boncuk diye anlatıyor takanlar abla için yorum yok gece gece ugrastırmıslar :)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)