Akaryakıt zamları Sürekli Güncel

Başlatan ozmo, 14 Temmuz 2011, 23:02:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

o.bilge

Alıntı yapılan: 90khan - 19 Ekim 2011, 12:32:39
aranan bahane bulunmuş oldu hükümet için :/

hem de ne bahane. affetmez basarlar zammı

cengizhan_mk3

Valla ben yansıyan bişey görmedim indirime girdimmi langırt köy sandığına hiç vatandaşa yok .Tabi canım zırt bırt ta akaryakıt istasyonundaki tabelalar düzeltilmezki emek harcanıyor .. Onlarda haklı çıkmışken indirmeyle kim uğraşacak  :bekleriz:

lostys

Motorin ve benzinde "katkılı ve katkısız" ürünler arasındaki fiyat farkının kaldırılması istendi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt dağıtım şirketlerine, motorin ve benzinde "katkılı ve katkısız" ürünler arasındaki fiyat farkının kaldırılma uyarısında bulunmuştu.

Dağıtım şirketleri, özellikle katkılı motorinde 25 kuruşa kadar indirimler yapacak.

EPDK, dağıtım şirketlerine 26 Ekim'e kadar da süre tanıdı.

Şirketler, sürenin dolmasına 24 saat kala akaryakıt fiyatlarında indirim yapma kararı aldı.

Shell, litresi 4 TL 19 kuruş olan GTL adı verilen katkılı motorinde 25 kuruş indirim yaptı. BP dizelde 10 kuruş, fuelsave motorinde de 5 kuruş indirime gitti.

Shell, benzinde de kısmı indirimler yapacak.

Yetkililer, OPET'in katkılı motorini olmadığını belirterek, "Opet, normal benzinde 2 kuruş, 97 oktanda da 12 kuruş indirim yapacak" dedi.

ALINTI : Memurlar.net

htmetin

Bu indirimden sonra sıkı bir bindirim gelecek.. Demedi demeyin.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

o.bilge

Alıntı yapılan: htmetin - 26 Ekim 2011, 10:54:31
Bu indirimden sonra sıkı bir bindirim gelecek.. Demedi demeyin.

aynen öyle. bunun intikamını alırlar

PoloGTI

Vw Polo 6N

ozmo

bindirim devlet tarafından geleceğine emin olun yeni deprem vergileri yolda gibi gözüküyor.

ozmo

bugün benzin ve motorine 8 kuruş indirim geldi  :tamamdir

gcilingir

Alıntı yapılan: ozmo - 01 Kasım 2011, 14:19:20
bugün benzin ve motorine 8 kuruş indirim geldi  :tamamdir
valla hiç sevinesim gelmiyor sanki kuşu kafese sokuyorlar gibi geliyor bana

o.bilge

ozmo

Motorinin litresine, 8 kuruş zam yapıldı. Zamlı tarife saat 24.00'ten itibaren geçerli olacak.

o.bilge