hız göstergesi sorunu

Başlatan tamkoç, 14 Temmuz 2011, 22:36:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tamkoç

selamın aleyküm  arkadaşlar, ben ilk defa yazıyorum hatam  varsa  şimdiden af ola .Bende 2004  1,6  lpg  li  passat  var 45  gün oldu alalı  , aracımda  hız  göstergesi  çalışmıyor  dolayısıyla  km  yazmıyo  ,nadiren çalışıyo  tam  o esnada  yakıt  tüketimi  50  60  lt  gösteriyo ve  bu arada   esp ışığım  sürekli yanıyo  .Bütün bunlar birbiriyle  alakalı olabilirmi  acaba bana yardım ederseniz  sevinirim,  teşekkürler

PaSHa_1

arkadaşım aracını servise götür ve diagnostik cihazına baglasınlar gösterce ayarlarını düzeltsinler sorun ortadan kalkar :)
Hani Seninle Yolda Giderken Tüm Dikkatleri Üzerimize Çekiyoruz Bakan Birdaha Bakıyorya Pişman Deiliz Aslında Hoşumuza Gİdiyor   34 ZN 6106

umtasdelen

firebir30

hız göstergesi sorunun gösterge paneli ile veya km sensörü ile ilgili olabilir. esp abs sisteminin bir parçasıdır. her ikisi ile ilgili sorunu ancak cihaza bağlatarak anlaşılabilir.

tamkoç

hayırlı aksamlar arkadaslar   arabamdaki sorunlar  giderildi  cok  sükür   her  iki arıza da sensör hatasıymıs.esp  sensoru (40 tl)  kmsensoru  (80tl)  olmak  üzere  halloldu  bilgilerinize   arz  olunur

ikili

benimkinde saat çalışıyor.sanki km fazla yazıyor gibi. ama asıl sorun km göstergesinin sabit durmaması hele hele hızlandıkça salınım daha çok artıyor neden olabilir acaba ?