Aydoğanlar passat 1.8T kampanyası

Başlatan lancelot, 09 Ağustos 2011, 22:01:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lancelot

Arkadaşlar geçen gün aydoğanlar servisine gittim. Neredeyse hiç ilgilenmediler benimle. Genel  bakımın ne kadar olduğunu sordum. aracaımın ne olduğunu sordular bana. modelimi verince. Bir kampanyadan söz ettiler, Kampanyada olan ürünler

Triger değişimi
v kayışı değişimi
egzantirik rulmanı ve zinciri değişimi
ve genel bakım

Kampanya dahilinde buna istenen fiyat 850 Tl dediler. Sizce yaptırayımmı ? Sitedeki diğer 1.8t sahipleri de bunu yaptırmak ısterlermi ? Ve son olarak sizce bu fiyatı hak ediyormu ?

aykuttuncer

:) aydoğanlar demek guzeldır ya servis iyimiş fiyatta

urald

Fena sayılmaz Kdz.Ereğlide 3. madde hariç bujiler+filitreler dahil 786TL verdim. Kampanya varmıydı bilmiyorum ama aracın yaşına göre oransal bir indirimleri herzaman oluyor (max 6 yıl alıyorlar)

cabrio63

850 tl iyi fiyat tabi malzeme orjinal ise ;)

lancelot

ürünler orjinal miş arkadaşlar. genel bakımın içindede yağ değişimi flitrelerin değişimi. karter tıpası dedi ama onu anlamadım. Birde bujiler değişiyormuş. Bakalım bu ay sonuna doğru arabayı bırakmayı düşünüyorum.

barut

Alıntı yapılan: lancelot - 11 Ağustos 2011, 01:08:16
ürünler orjinal miş arkadaşlar. genel bakımın içindede yağ değişimi flitrelerin değişimi. karter tıpası dedi ama onu anlamadım. Birde bujiler değişiyormuş. Bakalım bu ay sonuna doğru arabayı bırakmayı düşünüyorum.

her yağ değişiminde o tıpanın değişmesi gerekir