SADE VE ŞIK,SAKİN VE ASABİ !!! ONUN ADI POLO...

Başlatan relaxizmir, 11 Temmuz 2011, 18:16:01

« önceki - sonraki »

relaxizmir

İşte benim polom.Yorumlarınızı bekliyorum. ;)

BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM,HÜR YAŞARIM.HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM !!!

suskun

H.G WORKS

relaxizmir

Alıntı yapılan: suskun81 - 11 Temmuz 2011, 23:16:21
maaşallah allah kaza bela vermesin  :tamamdir

Eyvallah kardeşim.Allah kimseye kaza bela vermesin...
BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM,HÜR YAŞARIM.HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM !!!

MeTHea35

relaxizmir

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 12 Temmuz 2011, 18:44:50
hayırlısı olsun  ;) kazasız belasız

Sağolasın kardeşim.Beğenmenize sevindim. :D

relaxizmir

Alıntı yapılan: alper19 - 12 Temmuz 2011, 19:57:28
bence far kasi gitse on numero  :tamamdir

Bak şimdi  :) 3. resme bak birde far kaşı olmadığını düşün.Ne bileyim birader araç çok çiğ kalır gibi geliyor... ???En basit örnek imzadaki resmi düşün işte kaş olmadan.Valla güzel olmaz gibi yaa. Bu arada sen kaşları sökmeye gelmişsinde bende sana yapma diye yalvarıyormuşum gibi bir görüntü çıktı ortaya  ;D ;D ;D

alper19

Alıntı yapılan: relaxizmir - 12 Temmuz 2011, 21:34:35
Bak şimdi  :) 3. resme bak birde far kaşı olmadığını düşün.Ne bileyim birader araç çok çiğ kalır gibi geliyor... ???En basit örnek imzadaki resmi düşün işte kaş olmadan.Valla güzel olmaz gibi yaa. Bu arada sen kaşları sökmeye gelmişsinde bende sana yapma diye yalvarıyormuşum gibi bir görüntü çıktı ortaya  ;D ;D ;D
heheheh :D senin kaput havada yanliz onu indir biraz ondeki papuclardan hizala o zaman kasi cikarttigini dusun bide :D

relaxizmir

Alıntı yapılan: alper19 - 12 Temmuz 2011, 23:03:11
heheheh :D senin kaput havada yanliz onu indir biraz ondeki papuclardan hizala o zaman kasi cikarttigini dusun bide :D

Aslında kaput havada değil.Eğer potyalardan indirirsem o zamanda yandaki çamurluktan aşağıda kalıyor ve çok kötü duruyor.Resim alttan çekildiği için o kadar açık durmuş.Normalde o kadar alçak değil.Valla bak  ;D

relaxizmir

Görüntülenme sayısı 200 ama yorum sayısı 8...İnanın bu forumun eski günlerini özlüyorum.... :-[

METEHAN REİS

Bilseydi eğer Mecnun, VOLKSWAGEN sevgisini;

Sever miydi o vakit, Leyla zillisini?