Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo 6R Ampul Tipi - Sayfa 3

Polo 6R Ampul Tipi

Başlatan AG0463, 04 Temmuz 2011, 13:36:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mhmt27

evet. ben normalde xenon taktırmaya gittim geçen cumartesi elimde mtec marka xenoınlarım vardı ama geri farın arkasındaki lastik kesilmesin diye xenın vazgeçip osram H7 cool blue ya karar verdik. şimdi sis sarı far beyaz biraz gıcık durduğu için onlarıda değiştermek istiyorum. H11 diye tahmin etti telefonla sordum varmı diye  sanayide yok dedi, internete bak abi onun için dedi

kemal_koker

sis farı tipi H11

Alıntı yapılan: mhmt27 - 03 Nisan 2012, 11:41:52
sislerin hangi H serisi olduğu konusunda bilgine başvuracaktım. yardımcı olursan sevinirim

aspar ın numarası ; 0532 612 82 80 Haci Abi adı :) adresi de tarif edebilirim

mhmt27

teşekkür ederim. aradım elinde yokmuş çok giden bi ürün olmadığı için bulundurmuyorlarmış ama sipariş üzerine getirtecek yarın arayıp hatırlatacam. kesin H11 ise yarın sipariş geçecez

kemal_koker

evet abi senin için şahintaşı aradım :)

mhmt27

eyvallah. bende aradım dün onları biz hangi H serisi göremeyiz şasi numarısını girer hangi parça ise takarız dedi, bilgi veremediler bana. ne kadar iş bilmez varsa hepsi orada maşallah

kemal_koker

iş bilmezlik değil . yedek parçada şasi üzerinden aracınızın parçaları çıkıyor oradan da sis farı mı normal farmı sinyal ampülümü ne istiyorsanız ürün kodu ve modeli olarak söylüyorlar :)

mhmt27

dün benim konuştuğum arkadaş söyleyemedi hangi model olduğunu, sen iyisine denk gelmişsin demek :) senin verdiğin numaradan bugün siparişini vereceğim H11 olarak cumarteside taktırım

kemal_koker

tamam da ben demek istiyorum ki ; dün konuştuğunuz arkadaş veya benim konuştuğum arkadaş aracınızın şasi numarasını isteyecektir benimkinide istediler gerçi benim servis de kaydım bulunduğu için plakadan da çıktı hemen . işleyiş böyle :)

h11 ler osram mı ?

mhmt27

H7 leri osram cool blue taktım ben. sisleride cool blue takacam o yüzden. Haci ile görüştüm yarın getirtecek cumarteside sisler değişecen cool blue ile

kemal_koker

Haci candır ya :) çok yardımcı olur :)

montajdan sonra bi iki paylaşım yaparsınız artık merakımız gider

mhmt27

evet ilgi ve alaka süper. daha önce tanışsam H7 leride alırdım sevdim adamı. resim yüklemeyi başaramıyorum bi türlü :(

kemal_koker

resim değil fotograf istiyorum zaten de :)

http://www.resimyukle.com.tr/

bu upload sitesine yükleyin.Sonra 'forum kodu' yazan kısımda ki adresi gelin buraya yapıştırın boy boy fotografları paylaşmış olursunuz :)

mhmt27

düzeltmen için soğol kardeş, fotoğraf unutmam bidaha. en yakın zamanda fotoğrafları yüklerim jant olayınıda halledeyimde  ;)

kemal_koker

Alıntı yapılan: mhmt27 - 04 Nisan 2012, 11:03:46
düzeltmen için soğol kardeş, fotoğraf unutmam bidaha. en yakın zamanda fotoğrafları yüklerim jant olayınıda halledeyimde  ;)

hadi bakalım :)

edit: sis farlarını alınca montajdan önce de foto.larını çekip paylaşırmısınız