SOL SILECEK Parcalandı :(

Başlatan kivanc2003, 04 Temmuz 2011, 10:38:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

Alıntı yapılan: kivanc2003 - 21 Eylül 2011, 15:54:23
Yan sanayide bulamadım silecek belki 5-6 tane vardı ama hiçbiri bizim arabaya olmadı soket yeri...serviste tek satmıyormus çifti 65 tl dedi...ne yapacağım bosuna 65 tl mi verecegim simdi ? niye yan sanayisi yok abi bunun

nasıl yani bosch ta yok mu sordunuz mu
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

kivanc2003

boschu nerde bulucam ? ben ikitellide ki sanayi sitesini komple gezdim yok oğlu yok...

nizam

Alıntı yapılan: kivanc2003 - 21 Eylül 2011, 16:48:56
boschu nerde bulucam ? ben ikitellide ki sanayi sitesini komple gezdim yok oğlu yok...

bosch car servislerde vardır mutlaka

http://www.boschservice.com.tr/tr/urunlerimiz

Yunus EMRE

kivanc2003

sağolasın floryadakini aradım bakalım varsa arayalım dediler haber bekliyorum tesekkürler nizam

kivanc2003

bosch aradı beni simdi bizde yok ama onlar zaten takım satılıyor diyor :)

nizam

Alıntı yapılan: kivanc2003 - 21 Eylül 2011, 17:41:07
sağolasın floryadakini aradım bakalım varsa arayalım dediler haber bekliyorum tesekkürler nizam

eyw ne demek yardımcı olduyak ne mutlu

Yunus EMRE

nizam

üçel otomotivi aradın mı peki ? google amcadan aratınca çıkar vag grubu parçacısı enteresan bir olay haline geliyor bu durum :)

Yunus EMRE

nizam

tek bulmamn zor olucak ama 60 lira vermekte canını sıkar adamın :)

Yunus EMRE

AG0463

kıvanc abi esenkent evren oto sanayi de bi elektrikciye girdim bugun sisleri baglatmak icin orda vardı 65cm e kadar. uyumlu sanırm bizimkilerle sormayı unuttum ama uyar mı diye
GTD

kivanc2003

keske sorsaydın :)) sen sisleri nerde buldun kaça aldın yazsana fiyatlarını...keske uyumlumu diye baksaydın ben çok buldum ama uymadı soket kısımları

ukordell

Alıntı yapılan: AG0463 - 21 Eylül 2011, 20:36:31
kıvanc abi esenkent evren oto sanayi de bi elektrikciye girdim bugun sisleri baglatmak icin orda vardı 65cm e kadar. uyumlu sanırm bizimkilerle sormayı unuttum ama uyar mı diye
sisler geldimi ?

AG0463

sisleri dediğim dükkan "hella yollamadı" diyerek erteledi bende aksaraydan aldm. fiyatı pm'liorm kıvanc abi ancak elinde tek vardı şans eseri buldm :D
GTD