Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
LPG'li Golflere En iyi Performans yağı sizce hangisi ?

LPG'li Golflere En iyi Performans yağı sizce hangisi ?

Başlatan byturel, 23 Haziran 2011, 01:08:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

byturel

Arkadaşlar herkezin yorumlarını yazmasını rica ediyorum. Çünki yağ seçimi çok önemli arabanın her türlü gidişatını etkiliyor. O yüzden araçlar fazla masraf açmadan önüne geçmek mümkün ? Yorumlarınızı mutlaka bekliyorum.

Bende GOLF 4 2003 Comfortline var daha yeni 10 bin km yağ değişimi oldu. 10 / 60 koydurdum.

Saygılar...
"İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur." Mareşal Fevzi ÇAKMAK.

maminci

Valla kardeş, 5-40, 10-40 duydum hem de kullandım ama 10-60 kullanan ilk kez duydum, neden bunu tercih ettiniz? Ben en son 5-40 castrol koydurtmuştum.

golf2001

10-60 yağ çok kalın değilmi arkadaşlar.
araştırmaların sonuçu 5-40 castrol edge  kullanıyorum.

odyseuss

Castrol Magnatec 10W/40 + Borpower tercih ediyorum.  :)
VW Sakarya Facebook Sayfası

crimnalboy

Castrol Magnatec 10W/40.. 10/60 performans yağıdır ve akışkanlığı daha azdır. bu sebeple motorun daha çabuk aşınmasına sebep olur. zaten fabrikada castrol veya mobil 10/40 yağı kullanmayı öneriyor. ayrıca borpower isimli katkı maddesi ise motorda kurumlaşmaya sebep olduğu için bir çok gerçek volkswagen ustası tarafından tavsiye edilmiyor.

Apaydin

Slm arkadaşlar. Öncelikle 1.6 sr aracımızın motor yağı 10/40 dır. 3-4 servisi aradım sordum vw servislerine gelen 10/40 yağ ile kutudaki castrol 10 / 40 yağ arasında fark olduğunu söylediler. Sizde benim gibi yağın. Servisde litresi 22 Tl*4,5 lt = 99 tl, yağ filitresi 9 tl, işçilik 40 tl = 148 * %20 indirim =118 Tl, garantili. Diğer hava polen filitresini dışarıdan veya sizde değiştirebilirsiniz.
http://img703.imageshack.us/img703/5855/27062010094r.th.jpg
VW GOLF KADAR ZEVK VERSEYDİN, VİTES YERİNE ELİNİ TUTARDIM