19 Haziran 2011 Abant Buluşması - Fotoğraflar, Yorumlar

Başlatan htmetin, 19 Haziran 2011, 17:53:35

« önceki - sonraki »

cabrio63

arkadaşlar hepinizden özür dilerim gelemediğim için ama gönlüm sizleydi bende vw babalar gününde özel bi ödül kazandım 3 gün boyunca vw nin verdiği bir araç babam kardeşim ve ben istanbulun altını üstüne getirdik inşallah bi dahakine...  :-[

ÜRENCİK

Alıntı yapılan: cabrio63 - 23 Haziran 2011, 22:25:48
arkadaşlar hepinizden özür dilerim gelemediğim için ama gönlüm sizleydi bende vw babalar gününde özel bi ödül kazandım 3 gün boyunca vw nin verdiği bir araç babam kardeşim ve ben istanbulun altını üstüne getirdik inşallah bi dahakine...  :-[
gokhanda getirmemis kizini gozlerimiz cabrio aramadi desek yalan olur.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

alpers3

®oyal

Ne buluşmaydı be  :D 6 sat yol 5 saat güneşlenme.

Onamdar

Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: cabrio63 - 23 Haziran 2011, 22:25:48
Cihan abi o yarışmaya bende katıldım demekki senin kadar etkili olamamışım  ama harbiden aradım seni orda  :melek:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Cabrio

İlyas abi fotolara bak farklı kıyafetlerle fotolarım var superman usulü değişip geliyorum  :D Buluşma kostümüm var abi ne diyosun  ;D

ØSîRîS

ege veya akdeniz buluşması ayarlansın ramazandan sonra :D :halazn:

cabrio63

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 24 Haziran 2011, 22:27:20
Cihan abi o yarışmaya bende katıldım demekki senin kadar etkili olamamışım  ama harbiden aradım seni orda  :melek:
ben ilk 15 arasına girdim 3 gün blue motion passat verdiler benzini bitiremedik gerçekten hiç yakmıyor nerdeyse tabi dsg de cabası...

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: cabrio63 - 25 Haziran 2011, 12:08:43
ben ilk 15 arasına girdim 3 gün blue motion passat verdiler benzini bitiremedik gerçekten hiç yakmıyor nerdeyse tabi dsg de cabası...
Ben hiç bakmadım belki bende kazanmışımdır bi Scirocco  :D

DicE

11 temmuz 22 temmuz arası itinayla foto ve video çekimi yapabilirim alper abi bilgin olsun  :) :D

suskun

Alıntı yapılan: DicE - 27 Haziran 2011, 21:57:41
11 temmuz 22 temmuz arası itinayla foto ve video çekimi yapabilirim alper abi bilgin olsun  :) :D
tamam iki araç roling yapcaz çevre yolunda hazır ol
H.G WORKS

DicE

tamam abi akşam 8 den sorada bana uyar bide perşembeleri :D

suskun

H.G WORKS