Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
arka koltuk

arka koltuk

Başlatan aykuttuncer, 08 Haziran 2011, 02:07:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aykuttuncer

peugeot partner aracımıza arkaya 3 lü veya 2 li koltuk arıyoruz çıkma işgörür elinde olan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim başka bu tip araçlarınkide olabilir uydurulur bir şekilde ilgilenen arkadaşlara teşekkürler şimdiden

aykuttuncer

midbar

Alıntı yapılan: aykuttuncer - 08 Haziran 2011, 02:07:55
peugeot partner aracımıza arkaya 3 lü veya 2 li koltuk arıyoruz çıkma işgörür elinde olan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim başka bu tip araçlarınkide olabilir uydurulur bir şekilde ilgilenen arkadaşlara teşekkürler şimdiden

kardeşim merhaba ben benim mk1 i toplarken kendime takım gti koltuğu aldım.önler kötüydü ama arkalafena değildi bilmiyorum işini görürmü pazartesi bir resimleyim bir bak işini görürmü? görürse uygun fiyatlı gönderiririz.koltuklar 3 yalnız.

aykuttuncer

Alıntı yapılan: midbar - 12 Haziran 2011, 09:48:26
kardeşim merhaba ben benim mk1 i toplarken kendime takım gti koltuğu aldım.önler kötüydü ama arkalafena değildi bilmiyorum işini görürmü pazartesi bir resimleyim bir bak işini görürmü? görürse uygun fiyatlı gönderiririz.koltuklar 3 yalnız.
usta saol ılgın ıcınde peugeot partnere uyarmı onlar acaba bı bakalm resımlere

aykuttuncer

Alıntı yapılan: midbar - 12 Haziran 2011, 09:48:26
resimler :)

ZaZy

hocam partnera bi usta ayak uydurabilir bunlara...
-1 Koltuk 100 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da
alfa romeo arka koltukları bende Cahit Arsal'dan almştm
http://

aykuttuncer

saol eyw bı bakıyım bunlara

aykuttuncer

aramaya devam guncelı