arka koltuk

Başlatan aykuttuncer, 08 Haziran 2011, 02:07:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aykuttuncer

peugeot partner aracımıza arkaya 3 lü veya 2 li koltuk arıyoruz çıkma işgörür elinde olan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim başka bu tip araçlarınkide olabilir uydurulur bir şekilde ilgilenen arkadaşlara teşekkürler şimdiden

aykuttuncer

midbar

Alıntı yapılan: aykuttuncer - 08 Haziran 2011, 02:07:55
peugeot partner aracımıza arkaya 3 lü veya 2 li koltuk arıyoruz çıkma işgörür elinde olan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim başka bu tip araçlarınkide olabilir uydurulur bir şekilde ilgilenen arkadaşlara teşekkürler şimdiden

kardeşim merhaba ben benim mk1 i toplarken kendime takım gti koltuğu aldım.önler kötüydü ama arkalafena değildi bilmiyorum işini görürmü pazartesi bir resimleyim bir bak işini görürmü? görürse uygun fiyatlı gönderiririz.koltuklar 3 yalnız.

aykuttuncer

Alıntı yapılan: midbar - 12 Haziran 2011, 09:48:26
kardeşim merhaba ben benim mk1 i toplarken kendime takım gti koltuğu aldım.önler kötüydü ama arkalafena değildi bilmiyorum işini görürmü pazartesi bir resimleyim bir bak işini görürmü? görürse uygun fiyatlı gönderiririz.koltuklar 3 yalnız.
usta saol ılgın ıcınde peugeot partnere uyarmı onlar acaba bı bakalm resımlere

aykuttuncer

Alıntı yapılan: midbar - 12 Haziran 2011, 09:48:26
resimler :)

ZaZy

hocam partnera bi usta ayak uydurabilir bunlara...
-1 Koltuk 100 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da
alfa romeo arka koltukları bende Cahit Arsal'dan almştm
http://

aykuttuncer

saol eyw bı bakıyım bunlara

aykuttuncer

aramaya devam guncelı