Selamlar mk2 hakkında birkaç soru İZMİR ?

Başlatan keremalbayrak, 15 Haziran 2011, 15:25:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keremalbayrak

Arkadaşlar selam;
Golf ailesine yeni katılmış bir üyeyim 10 gün önce kadar 88 model dizel golf satın aldım ancak aracım birkaç eksikliği var.
izmirde ikamet ediyorum
aracımın kilometre saati çalışmıyor nerede yaptırabilirim.
arka tampona ilave yaptırmak istiyorum ve ön tamponumun elden geçmesi gerekiyor kimi tavsiye edersiniz ve yaklaşık maliyetleri ne olur.
Bana bu konularda akıl vermenizi rica ederim.
Şimdiden yardımlarınız için tşk ederim.Araca ait resimleride yarın ekleyeceğim.

betazom

hoşgeldin aramıza. usta bulmak gerçekten sıkıntı. izmirli üyeler destek olur sanırsam. hayırlı olsun :)

keremalbayrak

Egemen tşkler;
Hoşbulduk...
Umarım yardımcı olurlar. ;)

nizam

gören yazar izmirliler tutar birbirini :)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

keremalbayrak

o konuda sıkıntımız yok :)
şükürki İzmirliler tutuyor birbirini  :tamamdir

barut

dostum nerde oturuyorsun bilmiyorum ama eski aracımın gösterge sorunlarını karabağlarda sihirgaz shell bayisinin tam karşı sokağındaki abiye yaptırıyordum tavsiye ederim sağlam adamdır.

keremalbayrak

Tayfun abi tşkler ustaya ulaşabileceğim irtibat nosu varmıdır ?

barut

valla geçen yıla kadar o sokakda çalıştığım için hiç telefon ihtiyacım olmamıştı :(

keremalbayrak

5ani5 mk2

hoşgeldin kardeşim tamponlarına ek filan yaptırma mk2 ye balon tampon satılıyor al sıfır tak plastik kırılma çaklamaz:)
Exclusive Garage

keremalbayrak

Selamlar Kardeş;
Nereden ve nasıl temin edebilirim tamponlar hakkında yaklaşık bir fiyata sahipmisin ?
İlgine tşkler. :D

MeTHea35

Alıntı yapılan: keremalbayrak - 15 Haziran 2011, 23:11:03
Selamlar Kardeş;
Nereden ve nasıl temin edebilirim tamponlar hakkında yaklaşık bir fiyata sahipmisin ?
hoşgeldin km ile ilgili olarak 1.sanayi de takocu tahsin var her turlu yardımcı olur  ;)

keremalbayrak

tşkler mete :tamamdir
tecrübelerinize dayanarak bunları değerlendiricem

MeTHea35

Alıntı yapılan: keremalbayrak - 15 Haziran 2011, 23:11:03
Selamlar Kardeş;
tamponlarıda izmirde Mehmet küçük'ten (basmane) japon otodan (3.sanayii) vs Volkswagen ustan yoksada yardımcı olabilirim eski tarz vw grubundan anlayan ustalar var :) izmirde ulaşamadıgın başka parca aracının arızası vs olursa yardımcı olmak isterim tekrar hoşgeldiniz