Bora anahtar

Başlatan forza26, 12 Haziran 2011, 14:57:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

forza26

Arkadaslar bende Volkwagen ailesine yeni katıldım sayılır bi sorum olacaktı

Bizim arabada (Bora 1.6 2001) Tek bi anahtar var onuda babam kullanıyo benim arabaya ihtiyacım oldugu zaman sıkıntı oluyo bana bi anahtar yaptırmak istiyorum acaba bu kumandasız sustasız düz bi anahtar olurmu olursa kaca mal olur

Şimdiden teşekkürler :) Bol VWli günler :)

nesquik

OLUROLUR 50-60 LİRA CİWARI DÜZ ANAHTAR
Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

beyazbora

düz anahtar kullanşsız oluyor kapıyı açarken alarm çalıp duruyor
kaskon varsa yedek anahtar yaptır
BİSMİLLAH HER HAYRIN BAŞIDIR...

forza26

Kasko yok su anda kullanılan anahtarda düz gibi birşey sustalı ancak içinde yazılım yok normal manuel olarak kapıyı açıyoruz öyle bir sorunla karşılaşmadım bide bi sorum olacak bu anahtarı yaptırken sadace su an kullandıgımız anahtarı götürmek yeterli olacakmı yoksa arabayıda götürmemiz gereklimi ?

nesquik

arabayla gideceksin kardeş.
anahtara göre kopyalayamazlar. araçta denemeleri lazım, kodları tutturmak lazım.
Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

forza26

Tm kardesm sagolasın :)

cengiz515

kumandasız immobilizer devreye giriyor mu?

forza26

immobilizerin devreye girdini nasıl anlıcagımı söylerseniz bende size bakıp onu söyleyebilirim :D

siyahinci

arkadaşlar benimde bir sorum olcaktı benim arac 2004 primeline arabayı aldığımda sahibi ikitane anahtar verdi ama bu anahtarlar sustalı falan değiller. acaba benim aracın orjinal anahtarı öylemi oluyo. bazılarında sustalı var.

cengiz515

Alıntı yapılan: forza26 - 22 Temmuz 2011, 21:36:28
immobilizerin devreye girdini nasıl anlıcagımı söylerseniz bende size bakıp onu söyleyebilirim :D
kumanda kısmı olmadan araba yerinden kalkmaz ki,deneyen var mı?

siyahinci

soruma cevap veren yok mu ?

forza26

1 kere başıma geldi çalıştırıyorum stop ediyorudu kontağı cıkardım taktım çalıştı araba

caner4

sustalılar sanırım comfort modellerinde oluyo pasificde de var mı bilmiorm ama trendline primline donanımlarında yok diye biliyorum bnm karşı komşum da da var direksiyonu dört kollu ayrıca anahtarı da düz demek ki ya trendline ya primline.
This is the best one until we make a better one.......

beyazbora

Alıntı yapılan: caner4 - 29 Temmuz 2011, 17:23:05
sustalılar sanırım comfort modellerinde oluyo pasificde de var mı bilmiorm ama trendline primline donanımlarında yok diye biliyorum bnm karşı komşum da da var direksiyonu dört kollu ayrıca anahtarı da düz demek ki ya trendline ya primline.

benim araç trendline anahtarın biri sustalı biri normal manuel
BİSMİLLAH HER HAYRIN BAŞIDIR...